Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης για ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ο σημαντικός παράγοντας που κάνει την επιχείρηση σας πετυχημένη. Δεν είναι μυστικό ότι πελάτες από όλο τον κόσμο προτιμούν περισσότερο τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης της Maytag, χάρη στον εύχρηστο χειρισμό τους. Με πίστη στην παράδοση, όλα τα μοντέλα σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Αμερική.

Τα υψηλής απόδοσης πλυντήρια με κέρμα για ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να μειώσουν σημαντικά τα έξοδα της επιχείρησης σας με το Energy Advantage. Κοινώς τα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη μειώνουν κατά 50% το κόστος νερού και ρεύματος.

Τα πλυντήρια με κερματοδέκτη  για ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι φτιαγμένα για να κρατήσουν μια ζωή. Ο ατσάλινος κάδος τους είναι προστατευμένος από την ίδια βαφή που χρησιμοποιείται σε πολυτελή αυτοκίνητα και το εξωτερικό περίβλημα με την ειδική επεξεργασία πορσελάνης αντέχει σε γδαρσίματα και δύσκολους λεκέδες.

Τα πλυντήρια με κέρμα για ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι αποτελεσματικά και γρήγορα, χαρίζοντας καθαριότητα και φρεσκάδα σε όλα τα ρούχα. Προσφέρουν στους θαμώνες σας ταχύτητα και ευκολία στο πλύσιμο των ρούχων τους. Οι πελάτες σας μπορούν να πλένουν σε 25-30 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα και το είδος του υφάσματος.

Τα πλυντήρια με κέρμα για ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και να χρησιμοποιηθούν από τους πελάτες σας με μεγάλη ευκολία, καθώς υπάρχουν οδηγίες χρήσης τοποθετημένες πάνω στα μηχανήματα.

Η αγορά ενός πλυντηρίου αυτοεξυπηρέτησης με κερματοδέκτη, αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε για τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά σας. Ακόμα και οι πιο απαιτητικές ανάγκες καλύπτονται, χάρη στην απλότητα χειρισμού τους.

Ιδιαίτερα στο χώρο της φιλοξενίας, η καθαριότητα είναι ίσως ο πρωταρχικός παράγοντας για την επιλογή καταλύματος. Για το λόγο αυτό μοιραστείτε με τους πελάτες σας το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη για ενοικιαζόμενα δωμάτια.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×