Η Αστυπάλαια άλλαξε εικόνα; Ναι… Το όμορφο νησί των Δωδεκανήσων απέκτησε ένα ακόμη στολίδι στον τόπο του, το νέο κατάστημα easywash Self Service Laundry Αστυπάλαιας, στην Χώρα του νησιού, το self service laundry Αστυπάλαιας. Τo easywash Self Service Laundry Αστυπάλαιας είναι ανοικτό καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, είναι ένα self service laundry 24ώρες το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο. Το πλύσιμο ρούχων στην Αστυπάλαια αλλάζει μορφή και γίνεται easywash Self Service Laundry, γίνεται self service Laundry Αστυπάλαιας. Το πλύσιμο ρούχων στην Αστυπάλαια μετατρέπεται σε οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αστυπάλαια, γίνεται υπόθεση easywash Self Service Laundry. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα Αστυπάλαια και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Αστυπάλαια είναι μόνο SelfServiceLaundry, είναι self service laundry 24 ώρες το 24ωρο.

Το κατάστημα της easywash Self Service Laundry Αστυπάλαιας, με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων Αστυπάλαιας και με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων Αστυπάλαιας, όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων και τα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial.

Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους τα ρούχα στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων και στα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων! Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα που λειτουργούν χωρίς προσωπικό. Στο κατάστημα Self Service Laundry Αστυπάλαιας για την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση των πελατών υπάρχουν οδηγίες χρήσης σε όλα τα μηχανήματα αλλά και γενικές πληροφορίες σε όλο το κατάστημα. Το πλύσιμο ρούχων στην Αστυπάλαια γίνεται εύκολο, γρήγορο και οικονομικό!

Οι 7 λόγοι που θα σε ωθήσουν στο να διαλέξεις το easywash Self Service Laundry Αστυπάλαιας.

  1. Γιατί όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες σε λιγότερο από 50 λεπτά μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα στα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό και στα αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων για το κοινό.
  2. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν άριστα αποτελέσματα & τα ρούχα σου δε χρειάζονται σιδέρωμα. Τα διπλώνεις και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σου!
  3. Ρούχα, κουβέρτες, παπλώματα (μονές αλλά και διπλές), καλύμματα, κουρτίνες… όλα πλένονται εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό Αστυπάλαια.
  4. Οι πετσέτες στο επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων με κερματοδέκτη βγαίνουν μαλακές, αφράτες και μυρωδάτες.
  5. Μπορείς να επιλέξεις: ΜΟΝΟ να στεγνώσεις τα ρούχα σου στο επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων ή να φέρεις το δικό σου απορρυπαντικό.
  6. Για τη δική σου εξυπηρέτηση υπάρχει στο κατάστημα αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού που μπορείς να προμηθευτείς απορρυπαντικό και μαλακτικό.
  7. Το οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αστυπάλαια είναι γεγονός.
 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×