Οι 6 παρακάτω λόγοι θα σε ωθήσουν να αποφασίσεις για το αν θα επενδύσεις στην αγορά ενός επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων ή ενός οικιακού. Σύμφωνα με έρευνες της Maytag Commercial το οικονομικό πλύσιμο ρούχων και η προτίμηση ενός επαγγελματικού πλυντηρίου με εγγύηση είναι οι λόγοι που θα σε ωθήσουν στο τι θα αποφασίσεις.

  1. Τα οικιακά πλυντήρια έχουν 1 χρόνο εγγύηση σε αντίθεση με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων που έχουν από 3 έως 10 χρόνια εγγύηση στα ανταλλακτικά τους ανάλογα με το μοντέλο. Έτσι πρέπει να οδηγούμαστε στην επιλογή ενός επαγγελματικού πλυντηρίου με εγγύηση.
  2. Σε ένα οικιακό πλυντήριο ρούχων η πλύση διαρκεί περίπου 1μιση ώρα, στο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων έχουμε οικονομικό πλύσιμο ρούχων. Ο χρόνος πλύσης είναι πολύ μικρός λόγω του ότι η παροχή ζεστού νερού είναι απευθείας και υπάρχουν ειδικά προγράμματα για επαγγελματική χρήση. Έτσι αγοράζοντας ένα μηχάνημα έχεις την απόδοση τριών και σαφώς οικονομικό πλύσιμο ρούχων σε κατανάλωση ρεύματος αλλά και νερού! Ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων σύμφωνα με μελέτες της Maytag Commercial είναι δοκιμασμένο σε τουλάχιστον 15,000 πλύσεις σε αντίθεση με το οικιακό πλυντήριο ρούχων που είναι δοκιμασμένο σε 150 πλύσεις ανά έτος.
  3. Είναι πολύ απλό στη χρήση του σε σχέση με τα οικιακό.
  4. Λόγω του ότι η πλύση διαρκεί πολύ λιγότερο και ότι είναι πολύ απλή η χρήση του εξοικονομείτε και πολύτιμος χρόνος. Έτσι εκτός από οικονομικό πλύσιμο ρούχων έχουμε και εξοικονόμηση χρόνου.
  5. Μια μεγάλη διαφορά είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Εκεί οφείλετε και η διαφορά στην τιμή τους. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων λόγω του ότι είναι κατασκευασμένα να λειτουργήσουν περισσότερο και είναι επαγγελματικά πλυντήρια με εγγύηση χρησιμοποιούν καλύτερης ποιότητας εξαρτήματα και ως εκ τούτου κοστίζουν περισσότερο.
  6. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων έχοντας οικονομικό πλύσιμο ρούχων είναι κατάλληλα για χρήση σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία και άλλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν αρκετό ιματισμό για πλύσιμο κάθε μέρα. Υπάρχουν ειδικά μοντέλα με υποδομή κερματοδέκτη (επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη) για χρήση με κέρματα ή μάρκες για το κοινό.
 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×