Στις 25 έως και τις 27 Νοεμβρίου 2023, η easywash και αυτή τη χρονιά θα συμμετέχει στην Έκθεση Xenia στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Θα μας βρείτε στο Hall 1 – ΑO1, όπου θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα πιο καινοτόμα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων που εισάγει η easywash, τα οποία διακρίνονται για την προηγμένη τεχνολογία τους, την ανθεκτικότητα και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους.

Η easywash ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αμερικάνικων εταιριών Maytag Commercial και Dexter Laundry θα σας παρουσιάσει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τις επαγγελματικές ανάγκες καθαρισμού, στεγνώματος και σιδερώματος του ιματισμού κάθε είδους επιχείρησης.

Επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας στα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια Maytag Commercial που θα είναι διαθέσιμες μόνο για τις μέρες της Έκθεσης!

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε και για τις επιχειρηματικές δυνατότητες και προοπτικές του franchise  των καταστημάτων easywash Self Service Laundry,  με γνώμονα την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που προσφέρει το δίκτυο των επιτυχημένων καταστημάτων easywash Self Service Laundry σε όλη την Ελλάδα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συζητήσετε με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της easywash για καθετί που σας απασχολεί σχετικά με την αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού ή για να ανοίξετε το δικό σας franchise κατάστημα easywash Self Service Laundry.

Σας περιμένουμε να δείτε από κοντά την μεγάλη γκάμα των επαγγελματικών μηχανημάτων που θα μπορέσουν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας για το πλύσιμο και το στέγνωμα του ιματισμού σας σε όποιο επαγγελματικό κλάδο και αν ανήκετε.

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης:

Σάββατο 25 Νοεμβρίου : 10:00 – 18:30
Κυριακή 26 Νοεμβρίου : 10:00 – 18:30
Δευτέρα 27 Νοεμβρίου : 10:00 – 18:00

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×