Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της νέας μας ιστοσελίδας https://selfservicelaundry.gr/ για τα καταστήματα easywash με τα πλυντήρια ρούχων για το κοινό.

Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε όλα μας τα καταστήματα με τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης και σε εσάς δίνεται η ευκαιρία να τα αναζητήσετε με βάση την περιοχή που επιθυμείτε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Πειραιάς, Ρόδο, Σέρρες  και να τα επισκεφτείτε για να απολαύσετε όχι μόνο γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και οικονομικό πλύσιμο ρούχων !!

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να διαβάσετε τα πλεονεκτήματα ενός καταστήματος easywash με τα πλυντήρια με κέρμα για το κοινό, καθώς και οδηγίες πλυσίματος. Μέσα σε 5 πολύ απλά βήματα μπορείτε να απολαύσετε καθαρά και στεγνά ρούχα.

Επίσης, μέσα από το blog μας, κάθε εβδομάδα μπορείτε να διαβάσετε άρθρα με χρήσιμες συμβουλές πλυσίματος στα αυτόματα πλυντήρια για το κοινό, αλλά και πληροφορίες για τα καταστήματα μας.

Τέλος, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, ώστε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση Franchise. Στην easywash Self Service Laundry γνωρίσατε μία επιχειρηματική ιδέα που είναι πολύ εύκολο να την πραγματοποιήσετε αλλά και να την διαχειριστείτε.

Η φιλοσοφία των καταστημάτων franchise easywash Self Service Laundry τα οποία είναι εξοπλισμένα με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων της Maytag Commercial®, Dexter Laundry® & American Dryer®, είναι να γίνουν η Έξυπνη Επένδυση των χρημάτων σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×