Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια για ενοικιαζόμενα δωμάτια δεν θα έχετε ποτέ ξανά πρόβλημα να στεγνώσετε μεγάλες ποσότητες ιματισμού. Αυτό που κάνει τα επαγγελματικά στεγνωτήρια να διαφέρουν είναι οι εύχρηστοι διακόπτες και η μεγάλη χωρητικότητα κάδου.

Από τα κύρια χαρακτηριστικά των στεγνωτηρίων για ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ότι έχουν υψηλή ροή αέρα, γεγονός που κάνει τα ρούχα να στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα από άλλα στεγνωτήρια. Επειδή τα στεγνωτήρια για ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν πολύ συχνά, τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούν είναι καλύτερης ποιότητας. Έτσι έχουν έως 5 χρόνια εγγύηση στα ανταλλακτικά.

Το μοντέλο που προτιμούν περισσότερο τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία είναι το MDE20MN της Αμερικανικής εταιρίας Maytag. Οι λόγοι που κάνουν το συγκεκριμένο μοντέλο αγαπητό είναι αρκετοί:

Πρώτα απ’ όλα ο κάδος του έχει μεγάλη χωρητικότητα 210 λίτρα, είναι κατασκευασμένος για μεγάλα φορτία ρούχων και ιματισμού και διαθέτει μεγάλο άνοιγμα πόρτας διπλής κατεύθυνσης. Έχει εύχρηστους διακόπτες, που το κάνει εύκολο στη χρήση του. Το εξωτερικό του περίβλημα είναι περασμένο με πορσελάνη ειδικής επεξεργασίας και διαθέτει μονοκόμματη, λεία κονσόλα για εύκολο καθαρισμό.

Όσοι ασχολούνται με την φιλοξενία, καταλαβαίνουν τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου χώρου. Μέσα από την καθαριότητα των λευκών ειδών και ιματισμού, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια προσπαθούν να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους και να κάνουν τη διαμονή τους πιο ευχάριστη. Πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και ξενοδοχεία προτιμούν να αγοράσουν το δικό τους  εξοπλισμό με επαγγελματικά στεγνωτήρια για ενοικιαζόμενα δωμάτια ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα.

Η αύξηση στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα του κλάδου επιτυγχάνεται μέσα από τη μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Επενδύστε σε επαγγελματικά στεγνωτήρια για ενοικιαζόμενα δωμάτια και συγκεκριμένα στο μοντέλο της Maytag MDE20MN και δείτε τα άμεσα και εμφανή αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×