Η εταιρεία μας, Active Commercial Systems Ε.Π.Εείναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial στην Ελλάδα, Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Σερβία και Μαυροβούνιο για τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων της Maytag Commercial σχεδιάζονται, συναρμολογούνται και κατασκευάζονται στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

Οι εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Οχάιο της Αμερικής, είναι 2,4 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια (φανταστείτε ότι το μέγεθος του εργοστασίου είναι περίπου όσο πενήντα πέντε (55) γήπεδα ποδοσφαίρου) και είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντηρίων στον κόσμο.

Κάθε μέρα περισσότερα από 24.000 πλυντήρια κατασκευάζονται και αποστέλλονται από τις εγκαταστάσεις.

Τα πλυντήρια των 10 κιλών της Maytag Commercial καθώς και όλα τα επαγγελματικά πλυντήρια με κερματοδέκτη έχουν 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά τους. Τα πλυντήρια που είναι μεγαλύτερα από 10 κιλά έχουν 3 χρόνια εγγύηση.

Η Active Commercial Systems Ε.Π.Ε., γνωρίζοντας την αγορά και τις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης και έχοντας εξοπλίσει πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, γυμναστήρια, spa, κομμωτήρια, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας, ιδιωτικές κλινικές αλλά και μονάδες ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, φοιτητικές εστίες, ομάδες, κλπ. με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και πλυντήρια με κερματοδέκτη θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες.

Τα πλυντήρια της Maytag Commercial μπορούν να καθαρίσουν μεγαλύτερη ποσότητα οποιουδήποτε είδος ιματισμού σε λιγότερο χρόνο (ο χρόνος πλύσης είναι από 25 λεπτά έως και 35 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε), και σε συνδυασμό με την τεχνολογία Energy Advantage που διαθέτουν είναι πολύ πιο αποδοτικά και μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων σας.

Είναι μηχανήματα τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους.

Χρησιμοποιώντας τα πλυντήρια ρούχων της αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial αποκομίζετε σημαντικά οφέλη στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησης σας και το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×