Το ευρύ φάσμα μοντέλων που διαθέτει η MAYTAG COMMERCIAL® καλύπτει τις ανάγκες καθαρισμού όλων των ειδών ιματισμού επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, είτε στον ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, γυμναστήρια, κομμωτήρια ή ακόμα και νοσοκομεία, μονάδες ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (στρατόπεδα), φοιτητικές εστίες κτλ.

Τα μηχανήματά μας όχι μόνο μπορούν να καθαρίσουν μεγαλύτερη ποσότητα οποιουδήποτε είδους ιματισμού σε λιγότερο χρόνο, αλλά και σε συνδυασμό με την τεχνολογία Energy Advantage™ που διαθέτουν, τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια μας είναι πολύ πιο αποδοτικά και μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων σας.

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση, όλα τα μοντέλα της MAYTAG®, από τα πιο μικρά και απλά πλυντήρια και στεγνωτήρια έως τα μεγάλα υψηλών στροφών πλυντήρια με wet clean, σχεδιάζονται για να έχουν αξιόπιστες επιδόσεις ακόμα και μετά από πολλά χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη, στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησης, το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα πολύ σύντομα θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές.

Τα επαγγελματικά μηχανήματα της MAYTAG COMMERCIAL® σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στις Η.Π.Α.

Στην Εταιρεία ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS Ε.Π.Ε., η MAYTAG® έχει αναθέσει την επίσημη αντιπροσώπευση για την Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Σερβία και Μαυροβούνιο.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×