Όποιο ρυθμό ζωής ακολουθείς αναπόφευκτα τα παπούτσια σου θα λερωθούν. Ο χρόνος που κερδίζεις βάζοντας απλά τα παπούτσια σου σε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα είναι πολύτιμος. Η Maytag Commercial και η Dexter Laundry με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα  σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Μέσα σε 1μιση ώρα, σε ένα οικιακό πλυντήριο ρούχων θα έχεις καθαρά παπούτσια ενώ στο επαγγελματικό πλυντήριο με κέρμα σε συγκεκριμένα καταστήματα easywash Self Service Laundry  θα έχεις καθαρά παπούτσια μέσα σε μόλις μισή ώρα!  Η ώρα που θα κερδίσεις επισκεπτόμενος ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry είναι αναντικατάστατος. Το γρήγορο πλύσιμο είναι γεγονός!

Δες παρακάτω τα 4 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για καθαρά παπούτσια και γρήγορο πλύσιμό τους.

Βήμα 1

Στην πραγματικότητα μεγαλύτερη σημασία στο πλύσιμό τους έχει το υλικό που είναι φτιαγμένο… Βασικός κανόνας λοιπόν είναι να μάθουμε από ποιο υλικό είναι φτιαγμένα τα παπούτσια μας. Τα παπούτσια που είναι φτιαγμένα από μετάξι ή σατέν πρέπει να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο και να μη πλένονται σε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων. Τα παπούτσια που είναι φτιαγμένα είτε από μαλλί ή νάιλον ή και πολυεστέρα μπορούν να πλυθούν σε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων. Έτσι η λύση για καθαρά παπούτσια και γρήγορο πλύσιμο είναι η επίσκεψη σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry.

Βήμα 2

Πριν βάλουμε τα αθλητικά παπούτσια σε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα είτε είναι της Maytag Commercial ή της Dexter Laundry βγάζουμε τα κορδόνια από τα παπούτσια.

Βήμα 3

Είναι καλή ιδέα τα κορδόνια να τα βάλεις σε μία τσάντα πλυντηρίου και αν δεν έχεις μία να χρησιμοποιήσεις μια άδεια μαξιλαροθήκη. Επίσης για να αποφορτίσεις το θόρυβο που ενδεχομένως θα προκαλέσεις….βάλε και μπόλικες πετσέτες για να μη χτυπάνε τα παπούτσια στο τύμπανο του πλυντηρίου.

Βήμα 4

Για να μη χαλάσει το ύφασμα του παπουτσιού καλό είναι να πλύνεις τα παπούτσια σου σε χαμηλή θερμοκρασία και ασφαλώς η χρήση ενός επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων της Maytag Commercial ή της Dexter Laundry βοηθάει στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν είναι:

το κατάστημα easywash Self Service Laundry στην περιοχή του Ζωγράφου, Αττικής στην οδό Ούλωφ Πάλμε 16

και το κατάστημα easywash Self Service Laundry στην περιοχή της Θεσσαλονίκης στην οδό Παναγιάς Δεξιάς 3.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×