Τώρα και στην Ελλάδα franchise easywash Self Service Laundry!

Η φιλοσοφία των καταστημάτων easywash Self Service Laundry με τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια της MAYTAG COMMERCIAL® και της DEXTER LAUNDRY® είναι να γίνουν η Έξυπνη Επένδυση των χρημάτων σας ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης.

Υπάρχουν ήδη 35 καταστήματα που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα από το 2011 και συνεχώς αυξάνονται.

Η ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS Ε.Π.Ε., μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας ανεξάρτητη επιχείρηση. Μία επιχείρηση χωρίς franchise fees και royalties, αλλά με εξαιρετική απόδοση στην επένδυσή σας.

  • easywash Self Service Laundry καταστήματα επαγγελματικών πλυντηρίων, στεγνωτηρίων ρούχων για το κοινό με κέρματα (coin laundry, laundromat, laundrette).

Τα καταστήματα αυτά μπορούν να προσφέρουν στον επιχειρηματία:

  • Χαμηλό λειτουργικό κόστος.
  • Γρήγορη απόδοση της επένδυσης.
  • Ελάχιστο χρόνο απασχόλησης από τον επιχειρηματία.

Επίσης τα καταστήματα αυτά έχουν κάποια πολύ θετικά για τον επιχειρηματία:

  • Δεν χρειάζονται προσωπικό.
  • Δεν χρειάζεται στοκ εμπορευμάτων.
  • Δουλεύουν 365 ημέρες το χρόνο.
  • Πιθανοί πελάτες είναι όλοι.

Στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο λειτουργούν περισσότερα από 35.000 καταστήματαμε επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρματα. Η εταιρεία μας έχοντας την εμπειρία καθώς και το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό θα σας βοηθήσει στο στήσιμο του κατάλληλου καταστήματος.

Με την παρουσία μας στις μεγαλύτερες παγκοσμίως εκθέσεις και έχοντας μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου μπορούμε να δώσουμε άμεσα λύσεις μέσω πολλών αξιόπιστωνμηχανήματων (επαγγελματικά πλυντήρια, στεγνωτήρια, κύλινδροι σιδερώματος, αυτόματοι πωλητές σαπουνιού ή μαλακτικού, αυτόματο ανταλλακτήριο χαρτονομισμάτων σε κέρματα και διάφορα άλλα).

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS Ε.Π.Ε. για την εύρεση των κατάλληλων λύσεων στις ανάγκες σας!

Μπορείτε να βασιστείτε στην αξιοπιστία των Αμερικάνικων πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της MAYTAG COMMERCIAL® και της DEXTER LAUNDRY® καθώς και των υπολοίπων μηχανημάτων που θα εξοπλίσουν το κατάστημα σας ανάλογα τις ανάγκες της κάθε περιοχής και των πελατών σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×