Στα καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μία επιχειρηματική ιδέα που είναι πολύ εύκολο να την πραγματοποιήσετε με τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό των αμερικανικών εταιρειών Maytag και Dexter Laundry είναι η λύση στις υψηλές απαιτήσεις σας ώστε οι πελάτες σας να πλένουν και να στεγνώνουν σε 1 ώρα περίπου ρούχα, παπλώματα, σεντόνια, κουβέρτες, κουρτίνες, καλύμματα.

Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό μπορούν να καθαρίσουν μεγαλύτερη ποσότητα οποιουδήποτε είδους ιματισμού σε λιγότερο χρόνο. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό έχουν μειωμένη διάρκεια πλύσης, καθώς διαθέτουν παροχή με ζεστό και κρύο νερό και είναι εύκολα στη χρήση τους.

Το αμερικάνικο πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag  MHN33PD, είναι υψηλών στροφών 10 κιλών. Χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού. Παρέχει ισχυρά κέρδη για τους ιδιοκτήτες και ευελιξία στους πελάτες. Οι νέοι επεξεργαστές προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τις τιμές πώλησης και τις επιλογές προγραμμάτων του πλυντηρίου όπως το Super Cycle, εξασφαλίζοντας προαιρετικά έσοδα.

Το διπλό στεγνωτήριο με κερματοδέκτη MLG35PD, είναι 16 κιλών, και στεγνώνει γρήγορα με σύστημα ροής αέρα AXIAL. Έχει πολύ μεγάλο άνοιγμα πόρτας, ψηφιακή οθόνη ενδείξεων υπολειπόμενου χρόνου για κάθε κύκλο και αυτοδιάγνωση μέσω μικροεπεξεργαστή. Διαθέτει ενιαία κερματοθήκη και για τα δύο στεγνωτήρια.

Με τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό της Maytag Commercial και Dexter Laundry αποκτάται κατευθείαν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×