Στην Εταιρεία Active Commercial SystemsLTDη Dexter Laundry  έχει αναθέσει την επίσημη αντιπροσώπευση της στην Ελλάδα. Όταν το πλύσιμο είναι κομμάτι της δουλειάς σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι η αξιοπιστία του αμερικάνικου πλυντηρίου ρούχων με κέρμα ή χωρίς κέρμα της DexterLaundry. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Dexter Laundry σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Αμερική. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Dexter Laundry σχεδιάζονται και με κερματοδέκτη.

Το άλογο στο λόγκο της Dexter Laundry συμβολίζει την απαράμιλλη της δύναμη, την ασυναγώνιστη της αντοχή και την αφοσίωση της στους πελάτες. Το Τ450 επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα και χωρίς κέρμα προσφέρει την απαράμιλλη δύναμη που χρειάζεται ένας επαγγελματίας. Το Τ450 αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Dexter Laundry είναι ένα αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων υψηλών στροφών, 13,6Kg. με 10 χρόνια εγγύηση για το πλαίσιο, τον κάδο, τον κύλινδρο, την άξονα, τις τσιμούχες, τα ρουλεμάν και τα έδρανα και 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά.

Αυτό που χαρακτηρίζει τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων είναι η απλότητα στη χρήση τους.

Γιατί όμως είναι τόσο απλό στο να χρησιμοποιήσουμε το Τ450 Αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη ή όχι;

Δες τους παρακάτω 8 λόγους.

 1. 6 προκαθορισμένοι κύκλοι
 2. Πρόσβαση στον προγραμματισμό με κλειδί για γρήγορη πρόσβαση και αντιμετώπιση σφαλμάτων
 3. Ευέλικτα και εύκολα στη χρήση control
 4. Ειδικά σχεδιασμένες οπές κάδου και πτερύγια για εξαιρετική δράση πλυσίματος
 5. Ηλεκτρονικός αισθητήρας πίεσης για εξοικονόμηση νερού
 6. Αποδοτικός σχεδιασμός για εξοικονόμηση σε κάθε κύκλο
 7. Οι ρυθμιζόμενες ταχύτητες στυψίματος και άλλες προσαρμόσιμες επιλογές επιτρέπουν στα πλυντήρια ρούχων Dexter Laundry να ταιριάζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε εγκατάσταση.
 8. Αυτό το πλυντήριο ρούχων Dexter Laundryέχει πλάτος μόνο 76cm ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον χώρο σας.

Το μοντέλο T450 επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων της Dexter Laundry με κέρμα ή χωρίς κέρμα είναι αμερικάνικης κατασκευής έχει ειδικά σχεδιασμένες οπές κάδου και πτερύγια για εξαιρετική δράση πλυσίματος. Η ταχύτητα στυψίματος 200 G βοηθάει στην εξαιρετική απόδοση πλύσης που έχουν όλα τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων.

Η εξαιρετική απόδοση πλύσης του μοντέλου T450 επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχωνμε κερματοδέκτη ή όχι της Dexter Laundry οφείλετε στους παρακάτω 3 λόγους

 1. Ρουλεμάν βαρέως τύπου σε έδρανα από χυτοσίδηρο
 2. Ατσάλινο άξονα-αστέρα και στιβαρό σχεδιασμό πλαισίου
 3. Ανοξείδωτος κάδος AISI 304
 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×