Οι φοιτητές χρειάζονται, στο νέο τους ξεκίνημα και στην ανάληψη ευθυνών, έναν εύκολο και αξιόπιστο εξοπλισμό στο πλύσιμο ρούχων και ιματισμού. Για το λόγο αυτό, η Active Commercial Systems σας παρέχει τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για φοιτητικές εστίες.

Ακόμα και οι πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού του ιματισμού μπορούν να καλυφθούν με τα αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη για φοιτητικές εστίες.

Τα αμερικάνικα πλυντήρια με κέρμα για φοιτητικές εστίες πλένουν γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες ποσότητες ιματισμού. Διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, και έτσι μειώνεται η διάρκεια που χρειάζεται να ζεσταθεί το νερό.

Τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για φοιτητικές εστίες έχουν εύκολα στη χρήση control. Επίσης, είναι ειδικά σχεδιασμένα να αντέχουν στη συχνή χρήση όλων των ειδών ιματισμού ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, και να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Με τα πλυντήρια ρούχων για φοιτητικές εστίες μπορούν να πλυθούν εύκολα και γρήγορα ρούχα, πετσέτες, σεντόνια.

Τα πλεονεκτήματα των πλυντηρίων ρούχων για φοιτητικές εστίες είναι:

  • Εύκολα στη χρήση. Απλοποιούν το πλύσιμο ρούχων και ιματισμού, επιλέγοντας το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Τα πλυντήρια ρούχων για φοιτητικές εστίες διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού.
  • Αντέχουν στην καθημερινή χρήση.
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία μας διαθέτει stock ανταλλακτικών και βρίσκεται δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο για να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων.
  • Διαθέτουν εγγύηση. Τα μηχανήματά μας έχουν εγγύηση στα ανταλλακτικά τους από 5 έως 10 χρόνια.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, είναι μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών, προβολή υπολειπόμενου χρόνου και με τη γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G μειώνει το χρόνο στεγνώματος. Έχει υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα με τα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για φοιτητικές εστίες, είστε σίγουροι ότι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες στο πλύσιμο ιματισμού, καθώς προσφέρουν οικονομία, ταχύτητα και μείωση λειτουργικών εξόδων.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×