Η ομάδα της easywash υποδέχτηκε και φέτος με μεγάλη χαρά τους συνεργάτες της στην Έκθεση Xenia 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 25-26-27 Νοεμβρίου 2023.

Στο περίπτερο της easywash, όλοι oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πιο σύγχρονα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια Maytag Commercial και  Dexter Laundry, τα οποία εντυπωσίασαν και κέρδισαν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Σημείο αναφοράς, καινοτομίας και έμπνευσης αποτέλεσε και η ευρεία γκάμα των κορυφαίων επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων  και της easywash, τα  οποία έγιναν ακόμη πιο ελκυστικά με τις εκπλήξεις – προσφορές μας.

Το πιο σημαντικό όμως από την συμμετοχή μας στην Έκθεση Χenia ήταν που συναντήσαμε και γνωρίσαμε από κοντά πολλούς νέους συνεργάτες και επαγγελματίες με κοινούς στόχους και προσδοκίες.

Έγιναν πολλές συζητήσεις για τις εξελισσόμενες δυνατότητες της αγοράς του coin laundry στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια, καθώς και για τις προτάσεις της easywash για το franchise καταστημάτων easywash Self Service Laundry. Ακούσαμε προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών μας και δημιουργήθηκε εύφορο έδαφος για τη δημιουργία νέων καταστημάτων στο σταθερά αναπτυσσόμενο δίκτυο της easywash Self Service Laundry.

Για άλλη μια χρονιά, η easywash έδωσε δυναμικά το παρόν στην Έκθεση Xenia 2023 στον κλάδο των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, όπου και φέτος επισκέπτες και συνεργάτες τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερό μας, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για τα επαγγελματικά μηχανήματα καθώς και για τα franchise καταστήματα της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αμέριστη εμπιστοσύνη σας και για την συμμετοχή σας!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×