Η εταιρεία μας, Active Commercial Systems Ε.Π.Ε. επισκέφθηκε τη 18η Διεθνή Έκθεση EXPOdetergo που πραγματοποιήθηκε το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου 19-22 στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η EXPOdetergo είναι μια έκθεση αφιερωμένη στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη, στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη, κυλίνδρων σιδερώματος, και άλλες υπηρεσίες πλυσίματος, υπηρεσίες για στέγνωμα, καθαρισμό υφασμάτων και σιδέρωμα.

Η εταιρεία μας επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα και όλους τους εκθέτες και ενημερώθηκε για όλα τα καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες. Είδαμε τις νέες τεχνολογίες των μηχανημάτων καθώς και τις νέες τεχνολογίες που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία ενός laundry με πλυντήρια με κέρμα και στεγνωτήρια με κέρμα.

Στην έκθεση επισκεφθήκαμε επίσης τα περίπτερα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε, τις αμερικάνικες εταιρείες Maytag Commercial, Dexter Laundry και American Dryer.

H Maytag Commercial ιδρύθηκε το 1893, κατασκεύασε το πρώτο της πλυντήριο το 1907 και μετά από 125 χρόνια από την ίδρυση της συνεχίζει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων τελευταίας τεχνολογίας.

Η Dexter Laundry ιδρύθηκε 1 χρόνο μετά τη Maytag στην Αϊόβα της Αμερικής. Και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μας εκπλήσσει με τα καινοτόμα προϊόντα της και τη σύγχρονη τεχνολογία.

Η American Dryer ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 και πλησιάζει τα 60 χρόνια ύπαρξης. Έχει έδρα τη Μασαχουσέτη της Αμερικής και εγκαταστάσεις παραγωγής 28.000 τετραγωνικά μέτρα με ένα υπερσύγχρονο μηχανολογικό και σχεδιαστικό κέντρο.

Με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ιματισμού όλων των πελατών μας. Έχοντας αξιόπιστα και ανθεκτικά αμερικάνικα μηχανήματα κατασκευασμένα να αντέχουν στη βαριά χρήση και να δίνουν άριστα αποτελέσματα και με εγγύηση έως και 10 χρόνια (ανάλογα με το μοντέλο) είναι σίγουρο ότι θα βρούμε το κατάλληλο μηχάνημα για τη δική σας επιχείρηση βάση των δικών σας αναγκών!