Ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου σε λίγους μήνες, η προετοιμασία για την καλύτερη δυνατή οργάνωση των καταλυμάτων έχει ήδη αρχίσει.

Αν προσπαθείτε να βρείτε την καλύτερη λύση στον καθαρισμό και στο σιδέρωμα των σεντονιών και των πετσετών, και σας έχει κουράσει ή δυσκολέψει η αρκετά ακριβή λύση του στεγνοκαθαριστηρίου σας έχουμε την καλύτερη πρόταση της αγοράς.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας laundry room και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο  στην φροντίδα του ιματισμού σας γρήγορα και οικονομικά με τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια που διαθέτουμε.

Η επένδυση στο δικό σας laundry room θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα  στην αποδοτικότητα της επιχείρησής σας και μακροπρόθεσμα θα μειωθούν τα λειτουργικά σας έξοδα, αφού θα έχετε εκτός από εξοικονόμηση ενέργειας και λιγότερες ώρες εργασίας στο προσωπικό σας.

Τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων Maytag Commercial  συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και σχεδιασμό και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην καθημερινή συνεχή χρήση, με εγγύηση 5 ετών στα ανταλλακτικά τους.

Πιο συγκεκριμένα, με το επαγγελματικό πλυντήριο υψηλών στροφών 10kg Maytag Commercial – WA03MHN33PN,  απολαμβάνετε  τα εξής :

  • Η διάρκεια της πλύσης είναι μόνο 30’ γιατί διαθέτει ξεχωριστή παροχή ζεστού νερού, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου εργασίας
  • Λόγω των υψηλών στροφών, το στύψιμο του ιματισμού γίνεται με ροπή ισχύος 300G με αποτέλεσμα τα σεντόνια και οι πετσέτες να στύβονται τόσο καλά, αφαιρώντας την υγρασία στο πλυντήριο και παράλληλα μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο στεγνώματός τους και την κατανάλωση ενέργειας

Σε συνδυασμό με το επαγγελματικό στεγνωτήριο 10kg Maytag Commercial – DA01MDE20MN θα έχετε την δυνατότητα να έχετε:

  • Ποιοτικό στέγνωμα σε σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλων ποσοτήτων ιματισμού με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας λόγω της υψηλής ροής αέρα που παρέχουν – ίσως το καλύτερο στέγνωμα που μπορείτε να έχετε από ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο αυτής της κατηγορίας.
  • Σε πολύ σύντομο χρόνο 30’-50’ θα έχετε όλα σας τα ρούχα υπέροχα στεγνά, αφράτα και ευωδιαστά και σχεδόν ατσαλάκωτα! Οι πετσέτες ειδικά χρειάζονται μόνο ένα όμορφο δίπλωμα και είναι έτοιμες.

Επίσης, χάρη τον ιταλικό επαγγελματικό κύλινδρο  που διαθέτουμε, μπορείτε να επιτύχετε το τέλειο σιδέρωμα των σεντονιών σας με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα και με λιγότερο κόπο.

Συνδυάστε και τα 3 επαγγελματικά μηχανήματα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και κερδίστε την μοναδική μας προσφορά για το δικό σας laundry room.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε την προσφορά μας προσαρμοσμένη στις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×