Και όμως το μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντηρίων στον κόσμο ανήκει στην αμερικάνικη εταιρία Maytag το οποίο βρίσκεται στο Clyde του Ohio της Αμερικής.

Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου είναι 2,4 εκατ. τετραγωνικά πόδια – φανταστείτε έχει το μέγεθος 55 γηπέδων ποδοσφαίρου ! – και σε αυτό κατασκευάζονται και συναρμολογούνται τα αμερικάνικα πλυντήρια Maytag Commercial Laundry.

Περισσότεροι από 3.000 εργαζόμενοι – μερικοί τρίτης και τέταρτης γενιάς – απασχολούνται στο εργοστάσιο αυτό, στο οποίο κατασκευάζονται και αποστέλλονται 20.000 πλυντήρια κάθε μέρα.

Το εργοστάσιο παραγωγής της Maytag στο Clyde είναι μια από τις πιο αποδοτικές εγκαταστάσεις στον κόσμο με δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης, καταδεικνύοντας κορυφαία καινοτομία στον κλάδο και παράγοντας ανταγωνιστικά επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων από τοποθεσίες παραγωγής με έδρα τις ΗΠΑ.

Λαμβάνοντας υπόψη την υπόσχεση ποιότητας της Maytag “Μόνο το καλύτερο, τίποτα λιγότερο”, δεν είναι τυχαίο που τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια Maytag ακολουθούν πιστά τα αυστηρότερα πρότυπα αποδοτικής και ποιοτικής παραγωγής και για περισσότερο από 100 χρόνια το όνομα Maytag είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την έννοια της αξιοπιστίας και της αντοχής.

Η easywash – Active Commercial Systems, από το 2013, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της αμερικάνικης εταιρίας Maytag στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, επενδύοντας σε μια σταθερή, μακροχρόνια συνεργασία με μια κορυφαία αμερικάνικη εταιρία στον τομέα των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό υψηλής απόδοσης σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επαγγελματικές σας ανάγκες.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×