Δεν είναι τυχαίο που πάρα πολλές πλέον ελληνικές επιχειρήσεις επιλέγουν να αγοράσουν αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια Maytag Commercial για τις ανάγκες της επιχείρησής τους και του laundry room τους. Και οι πιο σημαντικοί λόγοι είναι:

1. Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία: Τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια Maytag Commercial είναι γνωστά για την αντοχή και την αξιοπιστία τους. Είναι κατασκευασμένα με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχεδιασμένα να αντέχουν τη βαριά και συνεχή χρήση και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με πολλά άλλα επαγγελματικά πλυντήρια. Αυτό τα καθιστά μια δημοφιλή επιλογή σε επιχειρήσεις, ξενοδοχειακούς χώρους, Airbnb, καταστήματα self service laundry, κλινικές, οίκους ευγηρίας, πανεπιστήμια κτλ.

2. Εξαιρετική απόδοση καθαρισμού: Η ισχυρή και αποτελεσματική απόδοση καθαρισμού των επαγγελματικών πλυντηρίων Maytag Commercial είναι εγγυημένη είτε αντιμετωπίζετε σκληρούς λεκέδες, πολύ λερωμένα ρούχα ή μεγάλα φορτία. Με τον ειδικό σχεδιασμό προηγμένης τεχνολογίας και η ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή τους, σας εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού και μακροχρόνια απρόσκοπτη λειτουργία.

3. Απλή λειτουργία, εύκολη προς το χρήστη: Τα αμερικάνικα πλυντήρια Maytag Commercial διαθέτουν απλό και εύχρηστο χειρισμό. Εστιάζουν σε βασικές λειτουργίες χωρίς περιττή πολυπλοκότητα, καθιστώντας τον χειρισμό τους κατάλληλο για όλους τους χρήστες. Αρκεί να επιλέξετε τον επιθυμητό κύκλο πλύσης και θα προσαρμοστούν όλες οι υπόλοιπες ρυθμίσεις αυτόματα.

4. Μεγάλη χωρητικότητα: Τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια Maytag Commercial προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα, επιτρέποντάς σας να πλένετε μεγάλα φορτία σε έναν μόνο κύκλο. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για επιχειρήσεις με μεγάλους όγκους πλυσίματος, καθώς μειώνει τον αριθμό των φορτίων και εξοικονομεί χρόνο.

5. Εγγύηση και υποστήριξη πελατών: Η easywash ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Maytag Commercial παρέχει τεχνική υποστήριξη των πελατών της όλο τον χρόνο και προσφέρει εγγύηση 5 ετών στα ανταλλακτικά των μηχανημάτων Maytag Commercial. Αυτό προσδίδει στους πελάτες και στους συνεργάτες μας ηρεμία, εμπιστοσύνη και ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι υποστηρίζονται από μια αξιόπιστη εταιρεία που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων και με το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα και με την διαθέσιμη αποθήκη με stock απόθεμα ανταλλακτικών.

6. Λειτουργίες εξοικονόμησης χρόνου: Τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια Maytag Commercial διαθέτουν χαρακτηριστικά που βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας κατά τη διαδικασία πλύσης και στεγνώματος. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει γρήγορους κύκλους πλύσης, αποτελεσματικούς κύκλους στυψίματος για μείωση του χρόνου στεγνώματος καθώς και επιλογές για να προσαρμόσετε το πλύσιμο στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

7.Ενεργειακή απόδοση: Ενώ τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια Maytag Commercial είναι γνωστά για την απόδοση και την αντοχή τους, επικεντρώνονται επίσης στην ενεργειακή εξοικονόμηση και απόδοση – energy advantageTM. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των λειτουργικών εξόδων με την πάροδο του χρόνου και να τα κάνει πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Ακόμη το σκέφτεστε? Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε την προσφορά μας προσαρμοσμένη στις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×