Αν διαχειρίζεστε κάποιο ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόριο, νοσοκομείο ή οίκο ευγηρίας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι καθημερινά λερώνονται και πλένονται μεγάλες ποσότητες σεντονιών, πετσετών, τραπεζομάντηλων κ.α. Και φυσικά αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι για την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης σας, το γρήγορο και ποιοτικό σιδέρωμα του ιματισμού σας.

Ένας επαγγελματικός κύλινδρος σιδερώματος θα αποτελέσει την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση στη καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Στην easywashActive Commercial Systems διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από Ιταλικά επαγγελματικά σιδερωτήρια Grandimpianti εμπρόσθιας χρήσης με 2 χρόνια εγγύησης. Όλα διαθέτουν πρότυπο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και ασφάλειας καθώς και τύμπανο από αλουμίνιο για μέγιστη θερμική ανταλλαγή και πιο ποιοτικό σιδέρωμα.

Ανάλογα με τις διαστάσεις των σεντονιών σας και του βασικού ιματισμού σας,  μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος κυλίνδρου για τις ανάγκες της επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, αν τα σεντόνια σας έχουν μήκος 240cm θα χρειαστείτε τον κύλινδρο με διάσταση 120_18 με δυνατότητα σιδερώματος 25 κιλών ρούχων την ώρα, ενώ αν τα σεντόνια σας έχουν μήκος 280cm θα χρειαστείτε ένα λίγο μεγαλύτερο κύλινδρο με διάσταση 140_25  και δυνατότητα σιδερώματος 40 κιλών ρούχων την ώρα.

Στη συνέχεια, αφού παραλάβετε το μηχάνημα, μέσα σε λίγα λεπτά λειτουργίας θα ανακαλύψετε την ευκολία και την εξοικονόμηση χρόνου εργασίας και ενέργειας που θα έχετε σε συνδυασμό με το απόλυτα επαγγελματικό σιδέρωμα.

Έχετε πάντα υπόψη σας ότι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειάζεται τα ρούχα να είναι λίγο νωπά, με ένα μικρό ποσοστό υγρασίας 15-20%.

Παράλληλα με το σιδέρωμα τα ρούχα απολυμαίνονται, ενώ ταυτόχρονα  μαλακώνουν, ισιώνουν οι ίνες των υφασμάτων και αποκαθίσταται το σχήμα τους.

Πραγματικά, μόνο με ένα πέρασμα από τον κύλινδρο όλα τα σεντόνια σιδερώνονται τέλεια, με επαγγελματικό τρόπο και μέσα σε λίγα λεπτά είναι έτοιμα για να αποθηκευτούν, φρέσκα και καθαρά!.

Το ποιοτικό σιδέρωμα είναι μια απαιτητική εργασία, που σίγουρα χρειάζεται χρόνο, ενέργεια και μαεστρία, με τον επαγγελματικό κύλινδρο σιδερώματος όμως μπορείτε να το μετατρέψετε σε μια εύκολη και γρήγορη καθημερινή εργασία!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας για επαγγελματικό εξοπλισμό και να σας στείλουμε την προσφορά μας!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×