Όταν έρθει η ώρα να επιλέξετε το καλύτερο επαγγελματικό πλυντήριο και στεγνωτήριο για την επιχείρησή σας, η αξιολόγηση των διαθέσιμων επιλογών μπορεί να σας δυσκολέψει, μιας και αποτελεί ίσως μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε.

Σε σύγκριση με τα κοινά οικιακά πλυντήρια, τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια Maytag Commercial είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία όλη την ημέρα, κάθε μέρα.

Γνωρίζουμε ότι η επιχείρησή σας χρειάζεται επαγγελματικό εξοπλισμό στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε και να αποδίδει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

Με τα κατάλληλα μηχανήματα, η επιχείρησή σας μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια, νερό, ώρες εργασίας και φυσικά να εξοικονομήσει χρήματα. Ας δούμε μερικές λεπτομέρειες που σίγουρα θα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πάρετε μια απόφαση αγοράς.

Πλυντήρια μπροστινής και άνω φόρτωσης

Τα επαγγελματικά μοντέλα πλυντηρίων Maytag Commercial μεσαίων στροφών και άνω φόρτωσης είναι αυτά που μπορεί να γνωρίζουν πολλοί, καθώς είναι ένα πιο κλασικό στυλ αμερικάνικου πλυντηρίου ρούχων. Και παρόλο που είναι εύκολο στη χρήση και την αντιμετώπιση προβλημάτων, μπορούν συχνά να χρησιμοποιούν περισσότερη ενέργεια και νερό. Τα μοντέλα μπροστινού φορτίου είναι υψηλών στροφών με πολύ αποτελεσματικούς κύκλους στο στύψιμο, εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού και μακροχρόνια απρόσκοπτη λειτουργία.

Μεγάλη χωρητικότητα

Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα που σας προσφέρουν τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια Maytag Commercial, σας επιτρέπουν να πλένετε μεγάλα φορτία σε έναν μόνο κύκλο μέσα σε 30’- 35’. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για επιχειρήσεις με μεγάλους όγκους πλυσίματος, καθώς μειώνει τον αριθμό των φορτίων και εξοικονομεί χρόνο και ώρες εργασίας του προσωπικού.

Ενεργειακή απόδοση

Για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα  χρήματα και ενέργεια για την επιχείρησή σας, αναζητήστε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με αμερικάνικη πιστοποίηση Energy Star, καθώς αυτά τα μηχανήματα καταναλώνουν έως και 33% λιγότερο νερό και 25% λιγότερη ενέργεια.

Εγγύηση 5 ετών στα ανταλλακτικά

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα που καταδεικνύει την αξιοπιστία της, η Maytag Commercial υποστηρίζει με σιγουριά όλα της τα μηχανήματα με την εγγύηση καλύτερης συσκευής για τον επαγγελματικό εξοπλισμό πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων που περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα για τα πρώτα πέντε χρόνια – μια σημαντική εξασφάλιση για την επιχείρηση πλυντηρίου σας!

Με πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας στην κατασκευή αξιόπιστων συσκευών πλυντηρίου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Maytag Commercial είναι γνωστή ως η καλύτερη επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ένα ισχυρό επαγγελματικό πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά μας για τον επαγγελματικό εξοπλισμό της επιχείρησής σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×