Η δημιουργία ενός laundry room για τις ανάγκες της επιχείρησής σας προϋποθέτει σωστό σχεδιασμό και την επιλογή των κατάλληλων επαγγελματικών μηχανημάτων – πλυντηρίων, στεγνωτηρίων & κυλίνδρου σιδερώματος – σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες της επιχείρησής σας.

Τα παρακάτω βήματα θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα θεμέλια για την ολοκλήρωση του δικού σας laundry room design.

Βήμα 1ο: Ο χώρος του laundry room

Εάν ξεκινάτε τώρα, το πρώτο βήμα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να αποφασίσετε πόσα τετραγωνικά μέτρα θα διαθέσετε για το laundry room σας και πού θα το φτιάξετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Βήμα 2ο:  Ποια επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας?

Αρχικά, θα πρέπει να σκεφτείτε πόσα κιλά ιματισμού διαχειρίζεστε καθημερινά, ανάλογα με τις κλίνες που διαθέτετε και την συχνότητα αλλαγής των σεντονιών και πετσετών.

Στη συνέχεια, ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε, θα επιλέξετε αν θα αγοράσετε 10κιλα επαγγελματικά πλυντήρια ή μεγαλύτερα των 18 ή 24 κιλών , και φυσικά το αντίστοιχο μέγεθος στεγνωτηρίων.

Η easywash διαθέτει μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων αμερικάνικων επαγγελματικών πλυντηρίων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων 10 κιλών – με μοναδικά πλεονεκτήματα εξοικονόμησης χρόνου χρήσης και ενέργειας,  καθώς και μηχανήματα για πλύσεις περισσότερων κιλών.

Επιπρόσθετα, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε ανάλογα με τις κλίνες σας, ποια μηχανήματα θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Bήμα 3ο: Κάτοψη – θέσεις μηχανημάτων

Ο προσδιορισμός της θέσης των μηχανημάτων του πλυντηρίου και του στεγνωτηρίου και η σωστή τοποθέτησή τους χωροταξικά είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας μιας και οι διαστάσεις των επαγγελματικών μηχανημάτων διαφέρουν σημαντικά κυρίως λόγω της χωρητικότητάς τους αλλά και των διαφορετικών τεχνικών προδιαγραφών των πλυντηρίων από τα στεγνωτήρια.

Πιο συγκεκριμένα, καλό είναι να έχετε κατά νου την εξαγωγή του αέρα για το στεγνωτήριο και την παροχή ζεστού νερού για το πλυντήριό σας  ανάλογα με τις προδιαγραφές του μηχανήματος.

Επίσης, εάν έχετε περιορισμένο χώρο, λάβετε υπόψη σας ότι ένα διπλό μηχάνημα (πλυντήριο – στεγνωτήριο, ή διπλό στεγνωτήριο) θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά τη παραγωγικότητα του laundry room σας.

Συνεπώς, εύλογα αντιλαμβάνεστε ότι η κάτοψη του χώρου μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό και αποδοτικό laundry room για την επιχείρησή σας.

Η  έμπειρη ομάδα της easywash μπορεί να σας συμβουλεύσει και σε αυτό τον τομέα και να σας φτιάξει την κάτοψη του laundry room σας αν το επιθυμείτε.

Βήμα 5ο: Ένας κύλινδρος σιδερώματος θα σας λύσει τα χέρια!

Ένας κύλινδρος σιδερώματος πραγματικά θα σας προσφέρει γρήγορο και ποιοτικό επαγγελματικό σιδέρωμα στα σεντόνια σας, στις μαξιλαροθήκες, στις παπλωματοθήκες και σε ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται σιδέρωμα!

Ανάλογα με τις διαστάσεις των σεντονιών σας και του βασικού ιματισμού σας,  μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος κυλίνδρου για τις ανάγκες της επιχείρησή σας και να ανακαλύψετε την ευκολία και την εξοικονόμηση χρόνου εργασίας και ενέργειας που μπορεί να σας παρέχει.

Βήμα 6ο:  Πολύ χρήσιμος θα ήταν και ένας νεροχύτης, ένας πάγκος διπλώματος και μια ευρύχωρη ντουλάπα.

Εάν διαθέτετε τον χώρο, πολύ χρήσιμος θα ήταν να υπάρχει στον χώρο του laundry room ένας νεροχύτης ειδικός για κάποια ενδεχόμενη τοπική πρόπλυση του ιματισμού σας.

Επιπρόσθετα, πολύ πρακτικός είναι και ένας πάγκος διπλώματος, και φυσικά και μια ντουλάπα για να αποθηκεύετε τον πλυμένο και σιδερωμένο ιματισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το δικό σας laundry room.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×