Τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου Airbnb) αποτελούν πλέον μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή για τους ταξιδιώτες στην χώρα μας. Αυτό όμως περιλαμβάνει και την αύξηση του όγκου των πετσετών, σεντονιών, μαξιλαροθηκών, και κλινοσκεπασμάτων που πρέπει να παρέχονται καθαρά και στεγνά από τους οικοδεσπότες.

Πολλοί οικοδεσπότες και εταιρείες διαχείρισης καταλυμάτων τύπου Airbnb επικοινωνούν μαζί μας δυσαρεστημένοι με τα οικιακά πλυντήρια και στεγνωτήρια μιας και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα φορτία, έχουν μεγάλη διάρκεια πλύσης και στεγνώματος, είναι αναξιόπιστα στην συνεχή χρήση και απαιτούν συχνές επισκευές.

Η καλύτερη λύση σε αυτό είναι να φτιάξετε το δικό σας laundry room με επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια. Η επένδυση αυτή θα σας φέρει μοναδικά αποτελέσματα  στην αποδοτικότητα της επιχείρησής σας και θα μειωθούν σημαντικά τα λειτουργικά σας έξοδα, μιας και θα έχετε εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και λιγότερες ώρες εργασίας στο προσωπικό σας.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων για τον κλάδο των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων είναι :

  • Μεγαλύτερη χωρητικότητα
  • Ταχύτητα κύκλου και μειωμένος χρόνος πλύσης & στεγνώματος
  • Εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και χρόνου ωρών εργασίας
  • Εξαιρετική απόδοση και αυξημένη παραγωγικότητα
  • Ανθεκτικότητα στην καθημερινή και συνεχή χρήση

Η easywash μπορεί να σας προμηθεύσει αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων Maytag Commercial   τα οποία χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους και τον σχεδιασμό τους είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην καθημερινή συνεχή χρήση, με εγγύηση 5 ετών στα ανταλλακτικά τους.

Ειδικότερα, το επαγγελματικό πλυντήριο υψηλών στροφών 10kg Maytag Commercial – WA03MHN33PN,  σας προσφέρει :

  • Διάρκεια της πλύσης μόνο σε 30’– διαθέτει ξεχωριστή παροχή ζεστού νερού, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου εργασίας
  • Υψηλές στροφές – το στύψιμο του ιματισμού γίνεται με ροπή ισχύος 300G  με αποτέλεσμα τα σεντόνια και οι πετσέτες να στύβονται πολύ καλά, να αφαιρείται η υγρασία στο πλυντήριο και παράλληλα να μειώνεται σημαντικά ο χρόνο στεγνώματός τους και φυσικά και η κατανάλωση ενέργειας.

Παράλληλα με το επαγγελματικό στεγνωτήριο 10kg Maytag Commercial – DA01MDE20MN  μπορείτε να:

  • Ποιοτικό επαγγελματικό στέγνωμαμεγάλων ποσοτήτων ιματισμού σε σύντομο χρονικό διάστημα με αξιοσημείωτη εξοικονόμηση ενέργειας λόγω της υψηλής ροής αέρα που παρέχουν – ίσως το καλύτερο στέγνωμα που μπορείτε να έχετε από ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο αυτής της κατηγορίας.
  • Διάρκεια στεγνώματος μόνο 30’-50’ – και έχετε όλα σας τα σεντόνια και τις πετσέτες στεγνά, αφράτα και ευωδιαστά και σχεδόν ατσαλάκωτα! Ειδικά  οι πετσέτες χρειάζονται μόνο ένα καλό δίπλωμα και είναι έτοιμες.

Επιπρόσθετα, συνδυάζοντας και τον ιταλικό επαγγελματικό κύλινδρο  που διαθέτουμε, εξασφαλίζετε το τέλειο σιδέρωμα των σεντονιών σας με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων και φυσικά με λιγότερο κόπο.

Με αυτά τα 3 επαγγελματικά μηχανήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας επαγγελματικό laundry room και έχετε τον απόλυτο έλεγχο  και την καλύτερη φροντίδα του ιματισμού σας γρήγορα και οικονομικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε την προσφορά μας προσαρμοσμένη στις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×