Η αγορά ενός υπερσύγχρονου εξοπλισμού, αποτελεί την καλύτερη επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε για την επιχείρησή σας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων που μπορούν να σας βοηθήσουν να απογειώσετε την επιχείρηση όσο καλά κ αν είναι σχεδιασμένη κ διοικούμενη, βοηθώντας στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων σας.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια της Μaytag Commercial καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ειδών καθαρισμού ιματισμού επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, είτε στον ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα.

Μερικοί από τους λόγους που αξίζει η αγορά ενός επαγγελματικού πλυντηρίου Maytag Commercial είναι οι εξής:

  • Απόδοση ισοδύναμη με τρία οικιακά

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, οπότε δεν χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ζεσταθεί το νερό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνει το χρόνο πλύσης περίπου στα 30-35 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε.

  • Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με εγγύηση – Εξαρτήματα για ασύγκριτη αντοχή στο χρόνο

Η Maytag Commercial όπως και άλλες κατασκευαστικές εταιρείες κάνουν συνεχώς έρευνες και δοκιμές για τα εξαρτήματα και τον σχεδιασμό των επαγγελματικών πλυντηρίων ώστε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η χρήση ενός μηχανήματος δημιουργεί φθορά στη συσκευή. Τα επαγγελματικά πλυντήρια μπορούν να λειτουργούν κάθε μέρα και είναι κατασκευασμένα να έχουν απεριόριστη χρήση! Ο λόγος που τα επαγγελματικά πλυντήρια έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής είναι διότι χρησιμοποιούν καλύτερης ποιότητας εξαρτήματα. Γι’ αυτό και η Maytag Commercial διαθέτει επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με εγγύηση από 3 έως 5 χρόνια ανάλογα με το μοντέλο.

  • Κατασκευασμένα για να πλένουν μεγάλες ποσότητες ιματισμού

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων είναι κατάλληλα για να χρησιμοποιούνται σε επιχειρήσεις που έχουν μεγάλες ποσότητες ιματισμού για πλύσιμο κάθε μέρα, όπως  νοσοκομεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Energy Advantage™ που διαθέτουν, μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων σας είναι πολύ πιο αποδοτικά.

Μην αφήνετε άλλο χρόνο, ενημερωθείτε άμεσα για τον τρόπο που μπορείτε να προμηθευτείτε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας για μια προσφορά!