Οι νέοι Ιταλικοί επαγγελματικοί κύλινδροι σιδερώματος είναι εδώ!

Οι νέοι κύλινδροι σιδερώματος Grandimpianti σχεδιάστηκαν με τα καινοτόμα MCTS (Multipoint Contact Thrust System) και PLS (Pull-wire Lifting System), και προσφέρουν ακόμη περισσότερο βελτιωμένα αποτελέσματα σιδερώματος, αυξημένη παραγωγικότητα και ακόμη καλύτερο χώρο εργασίας.

Με μήκος κυλίνδρου 120cm ή 140cm και διάμετρο 18cm με τα νέα μοντέλα GI 1218 –  GI 1418 :

  • θα μπορείτε να σιδερώνετε γρήγορα
  • με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον χώρο εργασίας, μιας και ακουμπώντας το μηχάνημα στον τοίχο μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας
  • με 20% μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον
  • και φυσικά αποδεδειγμένη αύξηση της παραγωγικότητας σας.

Το νέο Multipoint Contact Thrust System (MCTS), αυξάνοντας τον αριθμό των σημείων ώθησης σε όλο το μήκος της πλάκας σιδερώματος (με διακυμάνσεις στον αριθμό ανάλογα με το μέγεθος του κυλίνδρου) εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σιδερώματος. Το νέο σύστημα MCTS επιτρέπει το σιδέρωμα μεγάλων υφασμάτων, επιτυγχάνοντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλη την επιφάνεια σιδερώματος.

Η παρουσία, επίσης, ενός χειριστηρίου που ρυθμίζει την ένταση της ώθησης επιτρέπει στον χειριστή μεγάλη ευελιξία. Η ώθηση σιδερώματος μπορεί να ρυθμιστεί για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα με κάθε τύπο υφάσματος και πάχους.

Η δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας, της ταχύτητας περιστροφής του κυλίνδρου και της ώθησης της πλάκας εξασφαλίζει, όχι μόνο εξαιρετική ποιότητα σιδερώματος, αλλά και μεγάλη ευελιξία στη χρήση, αξιοπιστία απόδοσης με την πάροδο του χρόνου και ανθεκτικότητα  κατά τη διάρκεια ζωής ολόκληρου του μηχανήματος.

  • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Ανάλογα με την ύφανση και την κατάσταση του υφάσματος, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα περιστροφής του κυλίνδρου έτσι ώστε να έχετε εξαιρετική απόδοση σιδερώματος.

  • ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κάθε λεπτομέρεια των νέων κυλίνδρων σιδερώματος GI έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την πιο άνετη θέση εργασίας στον χειριστή. Η πρωτοποριακή πλάκα ρυθμιζόμενης τροφοδοσίας (AIP) και η ξύλινη σανίδα εισαγωγής λινού, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορες γωνίες, αποτρέποντας την υπερθέρμανση και την τυχόν ηλεκτροστατική φόρτιση, εξασφαλίζουν την μέγιστη άνεση στον χρήστη.

  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εξαιρετική απόδοση απαιτεί μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια, γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει το νέο αυτόματο σύστημα θερμικής προστασίας (ATPS) που μπορεί να απομακρύνει αυτόματα την πλάκα σιδερώματος από τα ρούχα σε περίπτωση βλάβης ή διακοπής ρεύματος.

Οι νέοι κύλινδροι σιδερώματος GI, εξάλλου, είναι εξοπλισμένοι με σύστημα ψύξης με ζώνη προστασίας δακτύλων, σύστημα ψύξης Finger-guard (FCS) και 2 αισθητήρες θερμοκρασίας που, σε περίπτωση υπερθέρμανσης που ανιχνεύεται από την ηλεκτρονική πλακέτα, ενεργεί απενεργοποιώντας το σύστημα θέρμανσης. Ένα διπλό σύστημα ενεργοποίησης θέρμανσης, λοιπόν, με δύο επαφές, εξασφαλίζει ότι σε περίπτωση βλάβης το μηχάνημα είναι πάντα ασφαλές.

Τί περισσότερα μπορείτε να θέλετε για τον κύλινδρο σιδερώματος της επιχείρησής σας? Επιλέξτε τον κατάλληλο κύλινδρο για το δικό σας laundry room σύμφωνα με τις διαστάσεις των σεντονιών σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε την προσφορά μας προσαρμοσμένη στις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×