Ένα καλό επαγγελματικό στεγνωτήριο σίγουρα μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην αποδοτικότητα και στην παραγωγικότητα της επιχείρησής σας και μπορεί να μειώσει αισθητά τα λειτουργικά σας έξοδα, τον λογαριασμό ρεύματος και τις απαιτούμενες ώρες εργασίας του προσωπικού σας.

Το ποιοτικό στέγνωμα που προσφέρουν τα αμερικάνικα στεγνωτήρια Maytag Commercial είναι ίσως το καλύτερο που μπορείτε να έχετε από ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο της κατηγορίας των 10kg για τα ρούχα σας και τον ιματισμό σας.

Και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει, γιατί σε πολύ σύντομο χρόνο 30’-50’ θα έχετε όλα σας τα ρούχα υπέροχα στεγνά, αφράτα και ευωδιαστά!

Με την υψηλή ροή αέρα που παρέχουν, στεγνώνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλες ποσότητες ιματισμού με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Παράλληλα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των επαγγελματικών στεγνωτηρίων Maytag Commercial, οι ίνες των ρούχων στεγνώνουν όμορφα και τα ρούχα βγαίνουν σχεδόν ατσαλάκωτα. Tο μόνο που χρειάζονται είναι ένα καλό δίπλωμα και είναι έτοιμα!

Τα αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια  Maytag Commercial αποτελούν την καλύτερη επιλογή για το καθημερινό στέγνωμα και γενικότερα στη περιποίηση των ρούχων σας, μιας και συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, αντοχή και  ανθεκτικότητα στην καθημερινή διαρκή χρήση. Δεν είναι τυχαίο που συνοδεύονται από εγγύηση 5 ετών στα ανταλλακτικά τους.

Επιπρόσθετα, με την ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών σας παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη όλο τον χρόνο και σε συνδυασμό με την αποθήκη με stock ανταλλακτικών που διαθέτουμε, μπορούμε να διασφαλίζουμε την αδιάλειπτη λειτουργία τους.

Οι αυξημένες ανάγκες στεγνώματος ιματισμού κάθε επιχείρησης – όπως ξενοδοχείων, Airbnb, ενοικιαζόμενων δωματίων, spa, κομμωτηρίων, γυμναστηρίων, κλινικών, οίκων ευγηρίας, φοιτητικών εστιών κτλ. – μπορούν να καλυφθούν πλήρως και αποτελεσματικά από τα κορυφαία αμερικάνικα μηχανήματα Maytag Commercial, και να αποτελέσουν την καλύτερη επένδυση για την επιχείρησή σας,

Μην χάσετε την προσφορά μας αυτές τις μέρες – θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό μηχανημάτων!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×