Αρκετές είναι οι διαφορές επαγγελματικών και οικιακών πλυντηρίων ρούχων. Αρκετοί, όμως, είναι και οι λόγοι που επιλέγουμε να αγοράσουμε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Maytag για την επιχείρηση μας έναντι ενός οικιακού μοντέλου.

Σημαντικός παράγοντας στην απόφαση μας είναι η διάρκεια της εγγύησης. Τα οικιακά πλυντήρια ρούχων έχουν εγγύηση 1 έτους σε αντίθεση με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με εγγύηση 5 χρόνια στα ανταλλακτικά τους.

Επίσης, ο χρόνος πλύσης και η κατανάλωση τους παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας. Ο χρόνος πλύσης σε ένα οικιακό μοντέλο είναι μιάμιση με δύο ώρες, συνεπώς έχουν αυξημένη κατανάλωση. Αντίθετα τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Maytag έχουν μικρής διάρκειας προγράμματα πλύσης, διότι διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού και δεν χρειάζεται επιπλέον χρόνος ώστε να θερμανθεί το νερό. Όμως, έχουν χαμηλή κατανάλωση σε νερό και ρεύμα.

Σύμφωνα με μελέτες της Maytag Commercial, ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων είναι δοκιμασμένο σε τουλάχιστον 15.000 πλύσεις σε αντίθεση με το οικιακό πλυντήριο ρούχων που είναι δοκιμασμένο σε 150 πλύσεις ανά έτος.

Τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων της Maytag διαθέτουν εύκολα στη χρήση controls για να απλοποιούν τη διαδικασία πλυσίματος των ρούχων αλλά και μεγάλο άνοιγμα πόρτας για εύκολη και γρήγορη φόρτωση, σε αντίθεση με τα οικιακά που έχουν πιο σύνθετα controls και μικρότερο άνοιγμα πόρτας.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούν τα πλυντήρια ρούχων της Maytag. Τα επαγγελματικά μηχανήματα είναι κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν στη συχνή χρήση και έτσι χρησιμοποιούν καλύτερης ποιότητας εξαρτήματα.

Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων της Maytag είναι ιδανικά για επιχειρήσεις/κλάδους όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, παιδικές κατασκηνώσεις, κομμωτήρια-σπα, νοσοκομεία-ιδιωτικές κλινικές-οίκους ευγηρίας, ναυτιλία, φοιτητικές εστίες-σώματα ασφαλείας, εταιρείες καθαρισμού, καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης, βιομηχανία, εστιατόρια-catering.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×