Για άλλη μια χρονιά η easywash με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε τους συνεργάτες της στην ‘Έκθεση Xenia 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 26-27-28 Νοεμβρίου 2022.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά στο περίπτερό μας, ένα πλήρες εξοπλισμένο κατάστημα easywash Self Service Laundry με τα πιο σύγχρονα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια Dexter Laundry που αποτέλεσε σημείο αναφοράς, καινοτομίας και έμπνευσης για πολλούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

H μεγαλύτερη όμως επιτυχία της Έκθεσης Χenia ήταν που συναντήσαμε και γνωρίσαμε από κοντά πολλούς νέους συνεργάτες και επαγγελματίες με κοινό όραμα με εμάς. Συζητήσαμε εκτενώς για τις δυνατότητες της αγοράς του coin laundry καθώς και για όλες τις τρέχουσες προτάσεις της easywash για το franchise καταστημάτων easywash Self Service Laundry. Μέσα από τις συζητήσεις μας αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες των πελατών μας αλλά και τον παλμό της αγοράς και δημιουργήθηκε πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία νέων καταστημάτων στο διαρκώς εξελισσόμενο δίκτυο της easywash Self Service Laundry.

   Το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέρδισε και η ευρεία γκάμα των κορυφαίων αμερικάνικων επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων Maytag Commercial, τα  οποία έγιναν ακόμη πιο ελκυστικά με τις εκπλήξεις – προσφορές μας μόνο για τις ημέρες της Έκθεσης.

Η easywash με την πολύχρονη εμπειρία της στον κλάδο των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, έδωσε δυναμικά το παρόν στην Έκθεση Xenia 2022, όπου και φέτος επισκέπτες και συνεργάτες τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερό μας, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για τα επαγγελματικά μηχανήματα και τις franchise υπηρεσίες της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την ενεργή συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη σας!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×