Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Κορυδαλλός είναι κατάστημα χωρίς προσωπικό και λειτουργεί με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλύνουν ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό σε λιγότερο από μισή ώρα γιατί τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα μπορούν να στεγνώσουν σε 20-40 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα που θα στεγνώσουν και το υλικό του υφάσματος.

Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Κορυδαλλός βρίσκονται στην οδό Αθηνάς 25, Κορυδαλλός. Τα πλυντήρια με κέρμα Κορυδαλλός είναι ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ 365 ημέρες το χρόνο.

Τα πλυντήρια για το κοινό Κορυδαλλός όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Dexter Laundry.

Στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Κορυδαλλός δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι πως να πλύνεις τα ρούχα σου.

  1. Στα αυτόματα πλυντήρια Κορυδαλλός διαλέγεις επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων που θέλεις να πλύνεις.
  2. Προμηθεύεσαι απορρυπαντικό και μαλακτικό από τον αυτόματο πωλητή, σε περίπτωση που δεν έχεις μαζί σου.
  3. Στα πλυντήρια self service Κορυδαλλός υπάρχουν οδηγίες χρήσης, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρεις τη μπουγάδα σου με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχεις για να στεγνώσεις.
  5. Στα πλυντήρια με κέρμα Κορυδαλλός ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
  6. Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν τέτοιο αποτέλεσμα, που απλά διπλώνεις τα ρούχα σου και δεν χρειάζεται να τα σιδερώσεις.
 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×