Στην αναζήτηση αγοράς πλυντηρίου για την επιχείρησή σας σίγουρα θα αναρωτηθείτε… είναι όντως καλύτερα τα επαγγελματικά πλυντήρια από τα οικιακά?

Είναι γεγονός ότι και οι δύο τύποι πλυντηρίων ρούχων έχουν φαινομενικά την ίδια χρήση- πλένουν ρούχα. Παρόλα αυτά όμως όλα εξαρτώνται από το τι χρειάζεστε και ποιες ανάγκες θέλετε να καλύψει το μηχάνημά σας.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων έχουν πολύ μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και ανθεκτικότητα από τα οικιακά. Και κάτι πολύ σημαντικό…μπορούν να καθαρίσουν μεγαλύτερο όγκο ιματισμού σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Σε τί άλλο όμως υπερτερούν τα επαγγελματικά πλυντήρια?

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων έχουν συνήθως ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και προγραμμάτων – κύκλων πλύσης. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για να μπορούν να πλένουν  όλα τα είδη ρούχων και ιματισμού, σεντόνια, πετσέτες, παπλώματα κτλ.

Όπως γνωρίζουμε, διαφορετικοί τύποι ύφανσης έχουν διαφορετικές ανοχές στην διαδικασία πλύσης. Έχοντας περισσότερες διαθέσιμες επιλογές, έχετε περισσότερες δυνατότητες να έχετε το κατάλληλο κύκλο – πρόγραμμα. Αυτό είναι σημαντικό σε επαγγελματικές καταστάσεις.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όταν ψάχνετε για επαγγελματικό πλυντήριο, θα δείτε ότι έχετε επιλογές να αγοράσετε ένα με χωρητικότητα μεγαλύτερη από τα οικιακά. Τα πιο δημοφιλή επαγγελματικά πλυντήρια που εισάγει η easywash μπορούν να έχουν χωρητικότητα από 10 κιλά  μέχρι και 27 κιλά, εάν προτιμάτε να πλένετε μεγάλα φορτία.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα επαγγελματικά πλυντήρια έχουν εξαιρετική αξιοπιστία & αντοχή. Με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, μπορούν να χειριστούν τον μεγάλο και συνεχή φόρτο εργασίας που τους επιβάλλεται. Οι πολλαπλοί κύκλοι στη σειρά δεν αποτελούν πρόβλημα για αυτά τα μηχανήματα. Έχουν υποβληθεί σε δοκιμασία ακραίων καταστάσεων για να διασφαλιστεί ότι η απόδοση είναι πάντα σε σταθερά υψηλά πρότυπα.

Εύλογα αντιλαμβάνεστε ότι τα επαγγελματικά πλυντήρια είναι οι πιο ισχυρές μηχανές με την υψηλότερη απόδοση.

ΥΠΟΔΟΜΗ

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε τις κατάλληλες υποδομές για να μπορεί να λειτουργήσει. Λάβετε υπ’ όψη σας ότι τα επαγγελματικά πλυντήρια Maytag Commercial και Dexter Laundry πρέπει να συνδεθούν απευθείας με την παροχή ζεστού νερού και με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε ενέργεια και χρόνο!

ΚΟΣΤΟΣ

Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι φυσικά το κόστος των μηχανημάτων. Τα οικιακά πλυντήρια ρούχων είναι περίπου 4 φορές φθηνότερα από τα αντίστοιχα του εμπορίου. Παρόλα αυτά όμως η εξοικονόμηση ενέργειας , νερού και ωρών εργασίας που θα σας προσφέρουν τα επαγγελματικά πλυντήρια θα αποτελέσουν μια εξαιρετική επένδυση μακροπρόθεσμα για τη επιχείρησή σας.

Η επιτυχημένη πορεία της easywash τις τελευταίες δεκαετίες καταδεικνύει ότι τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων Maytag Commercial και Dexter Laundry είναι από τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα στα οποία μπορείτε να επενδύσετε για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το δικό σας laundry room.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×