Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξετε το δικό σας laundry room με τις πιο κατάλληλες επαγγελματικές προδιαγραφές για την επιχείρησή σας?

Ανακαλύψτε την μοναδική προσφορά μας στα 3 κορυφαία μας μηχανήματα. Συνδυάζοντας:

  1. το αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο WA03MHN33PN10kg με υψηλές στροφές – καθώς και
  2. το επαγγελματικό στεγνωτήριοDA01MDE20MN 10 kg,  της κορυφαίας αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commerical, επιτυγχάνετε μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και εξοικονόμηση ενέργειας και νερού σε κάθε σας πλύση.
  3. Παράλληλα, με τον ιταλικό κύλινδρο Grandimpianti το σιδέρωμα των σεντονιών γίνεται πολύ εύκολα, γρήγορα και με τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα:

Το αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο Maytag Commercial, 10Kg & υψηλών στροφών –  WA03MHN33PN –  εξοικονομεί ενέργεια και νερό με εξαιρετικά αποτελέσματα καθαριότητας

  • Διαθέτει αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash και χρήση κατά μέσο όρο 40.5 λίτρα νερού ανά κύκλο.
  • Είναι μονοφασικό και έχει διάρκεια πλύσης μόνο 30’-35’ μιας και λαμβάνει έτοιμο το ζεστό νερό (με ξεχωριστή παροχή ζεστού και κρύου νερού) και δεν χρειάζεται χρόνο και ενέργεια για να το ζεστάνει.

Το κλασικό αμερικάνικο επαγγελματικό στεγνωτήριο Maytag Commercial, 10 κιλών – DA01MDE20MN
εγγυάται εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος παράλληλα με πιο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων σας

  • Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα 210 lt για μεγάλα φορτία και τεχνολογία Turbovent™ για καλύτερη απόδοση, και υψηλή ροή αέρα που στεγνώνει γρήγορα τα ρούχα σας
  • Έχει μπροστινή πρόσβαση για εύκολο Service και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Και ο ιταλικός κύλινδρος Grandimpianti  – θα σας προσφέρει το απόλυτα επαγγελματικό σιδέρωμα.

  • Έχει δυνατότητα σιδερώματος 25 κιλών ρούχων την ώρα
  • Διαθέτει πρότυπο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και ασφάλειας καθώς και τύμπανο από αλουμίνιο για μέγιστη θερμική ανταλλαγή και πιο ποιοτικό σιδέρωμα.

Οι δυνατότητες των 3 αυτών μηχανημάτων  θα εκτοξεύσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας και θα αποτελέσουν την πιο αξιόπιστη επένδυση της επιχείρησης σας για την εύρυθμη λειτουργία της .

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε την μοναδική προσφορά μας!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×