Έφτασαν οι μέρες των Χριστουγέννων και η easywash τις γιορτάζει προσφέροντας σας γιορτινές εκπτώσεις στα πιο δημοφιλή μηχανήματά της!

Το αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο WA03MHN33PN – υψηλών στροφών, 10kg – καθώς και το επαγγελματικό στεγνωτήριο DA01MDE20MN,  της κορυφαίας εταιρείας Maytag Commerical θα σας εντυπωσιάσουν με την αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού που μπορούν να σας προσφέρουν.

Με το Αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο Maytag Commercial, 10Kgr υψηλών στροφών –  WA03MHN33PN

  • Επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και νερού με εξαιρετικά αποτελέσματα καθαριότητας, χάρη στην αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash και χρήση κατά μέσο όρο 40.5 λίτρα νερού ανά κύκλο.
  • Μονοφασικό, χωρίς αντιστάσεις και ξεχωριστή παροχή ζεστού και κρύου νερού για σύντομη διάρκεια πλύσης γύρω στα 30-35’ – αφού λαμβάνει έτοιμο το ζεστό νερό και δεν δαπανά χρόνο για να το ζεστάνει.

Με το Αμερικάνικο επαγγελματικό στεγνωτήριο Maytag Commercial, 10 κιλών – DA01MDE20MN

  • Με μεγάλη χωρητικότητα 210 lt για μεγάλα φορτία, με τεχνολογία Turbovent™ για καλύτερη απόδοση, και υψηλή ροή αέρα που στεγνώνει γρήγορα τα ρούχα σας
  • Εγγυάται εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος παράλληλα με πιο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων σας
  • Με μπροστινή πρόσβαση για εύκολο Service και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες των αμερικάνικων επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων στην παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε την μοναδική προσφορά μας μόνο για αυτές τις γιορτινές μέρες!

Καλές γιορτές σε όλους!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×