Επαγγελματικά πλυντήρια & στεγνωτήρια ρούχων για ξενοδοχεία

Τα επαγγελματικά πλυντήρια για ξενοδοχεία και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια για ξενοδοχεία καθώς επίσης και  ο κύλινδρος σιδερώματος  που παρέχουμε, μπορούν να καθαρίσουν μεγαλύτερη ποσότητα ιματισμού σε λιγότερο χρόνο, είναι πολύ πιο αποδοτικά και βοηθούν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων. Η αύξηση στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα του ξενοδοχείου σας θα είναι άμεσα εμφανής.

Χάρη στην απλότητα της χρήσης των μηχανημάτων μας, καλύπτονται ακόμα και οι πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού του ιματισμού σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.

Συγκεκριμένα μπορείτε να πλύνετε:

 • Ιματισμό
 • Κουβέρτες
 • Παπλώματα
 • Πετσέτες
 • Στολές προσωπικού
 • Τραπεζομάντηλα
 • Ρούχα

Πλεονεκτήματα πλυντηρίων ρούχων για ξενοδοχεία:

 • Εύκολα στη χρήση
 • Γρήγορο πλύσιμο, καθώς διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού
 • Μειώνουν λειτουργικά έξοδα
 • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο
 • Διαθέτουν εγγύηση

Όσοι ασχολούνται με τη φιλοξενία, καταλαβαίνουν πόσο απαιτητικός είναι ο κλάδος του ξενοδοχείου. Προτεραιότητα είναι ο ικανοποιημένος πελάτης, προσφέροντας τους καθαριότητα και απαλότητα των λευκών ειδών. Πολλά ξενοδοχεία επιλέγουν να αγοράσουν δικό τους  εξοπλισμό  για το πλύσιμο ιματισμού, ώστε να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Προτείνουμε τα παρακάτω αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων για ξενοδοχεία και αμερικάνικα στεγνωτήρια ρούχων για ξενοδοχεία:

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Maytag MHN33PN, είναι υψηλών στροφών 10 κιλών. Παρέχει πιο ακριβείς χρόνους κύκλου και πιο ισορροπημένη απόδοση. Διαθέτει ανάρτηση 6 σημείων, τέσσερις αποσβεστήρες και δύο ελατήρια, παρέχοντας καλύτερη σταθερότητα για την συσκευή. Χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού. Η αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash αποδίδει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την απόδοση του καθαρισμού.

Το πλυντήριο ρούχων της Dexter Laundry, Τ600 είναι μεσαίων στροφών 18.1 κιλών. Έχει 6 προκαθορισμένους κύκλους, πρόσβαση στον προγραμματισμό με κλειδί για γρήγορη πρόσβαση και αντιμετώπιση σφαλμάτων. Επίσης, διαθέτει εύκολα στη χρήση control. Έχει 10 χρόνια εγγύηση για πλαίσιο, κάδο, κύλινδρο, άξονα, τσιμούχες, ρουλεμάν και έδρανα και 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά.

Το αμερικάνικο στεγνωτήριο ρούχων της Maytag, MDE20MN, είναι Kλασικό, 10 κιλών. Έχει πολύ μεγάλη χωρητικότητα κάδου, και εύκολα στη χρήση control χειρισμού. Η υψηλή ροή αέρα μειώνει το χρόνο στεγνώματος και έχει μεγάλο άνοιγμα πόρτας. Ένα κάλυμμα Φτερωτής ελαττώνει την ανάγκη επισκευών και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά

Το επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων της Maytag MDΕ35PN, υψηλής απόδοσης, 16 κιλών, έχει πολύ μεγάλο άνοιγμα πόρτας με διπλό τζάμι, ψηφιακή οθόνη ενδείξεων υπολειπόμενου χρόνου για κάθε κύκλο στεγνώματος και αυτοδιάγνωση μέσω μικροεπεξεργαστή. Διαθέτει μπροστινή πρόσβαση για εύκολη συντήρηση, θήκη για χνούδια μεγάλης χωρητικότητας και 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×