Εάν διαχειρίζεστε ή είστε ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων τύπου Airbnb, κομμωτηρίου, spa, κλινικών ή φοιτητικών εστιών, έχετε τις ίδιες προτεραιότητες: να έχετε τους πελάτες σας ικανοποιημένους αλλά και να επιτυγχάνετε την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση με το πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Γιατί να ξοδεύετε πάρα πολλές ώρες ενέργειας, νερού και απασχόλησης προσωπικού για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων όταν υπάρχει η λύση να έχετε το καλύτερο επαγγελματικό αποτέλεσμα σε πολύ λιγότερο χρόνο και με λιγότερα χρήματα?

Επενδύοντας στα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια χρειάζεστε μόνο 30-35’ για την πλύση και άλλα 40-50’ για το στέγνωμα, επιτυγχάνοντας παράλληλα την μέγιστη εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ρεύματος και νερού.

Και φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε στον χώρο σας, το δικό σας laundry room σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της επιχείρησής σας

  • χωρίς να εξαρτάστε από εταιρίες με ακριβές υπηρεσίες καθαριστηρίου
  • χωρίς να χάνετε τον ιματισμό σας κατά την μεταφορά και
  • καθορίζοντας εσείς την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας στον χρόνο που επιθυμείτε.

Η ομάδα της easywash είναι δίπλα σας να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς επαγγελματικά μηχανήματα – πλυντήρια, στεγνωτήρια και κύλινδρο σιδερώματος.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων αμερικάνικων επαγγελματικών πλυντηρίων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων των 10kg ,  καθώς και επαγγελματικά μηχανήματα για πλύσεις περισσότερων κιλών, όλα με εξαιρετικά πλεονεκτήματα αποτελεσματικότητας και εξοικονόμησης χρόνου χρήσης και ενέργειας.

Ανάλογα με τον αριθμό των κλινών σας ή των πλύσεων σας, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε  ποια μηχανήματα μπορούν να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιπρόσθετα, εάν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, ένα διπλό μηχάνημα (πλυντήριο – στεγνωτήριο, ή διπλό στεγνωτήριο) θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά τη παραγωγικότητα του laundry room σας.

Και μην ξεχνάτε ότι ένας κύλινδρος σιδερώματος  θα σας προσφέρει γρήγορο και ποιοτικό, επαγγελματικό σιδέρωμα στα σεντόνια σας, στις μαξιλαροθήκες, στις παπλωματοθήκες γρήγορα και αποτελεσματικά!

Μήπως ήρθε η ώρα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε?
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το δικό σας laundry room.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×