Γνωρίζετε τα κύρια πλεονεκτήματα των αμερικάνικων επαγγελματικών πλυντηρίων της κορυφαίας εταιρείας Maytag Commercial?

  1. Απόδοση

Με την καθημερινή χρήση των μηχανημάτων αυτών θα αντιληφθείτε την αξία της παραγωγικότητας και της οικονομίας που μπορούν να προσφέρουν στην επιχείρησή σας.

Η ιδιαίτερα σύντομη διάρκεια πλύσης στα 30’ περίπου – λόγω της ξεχωριστής παροχής ζεστού νερού που διαθέτει – σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία τους Energy Advantage:

  • μπορεί να αυξήσει σημαντικά την ποσότητα του ιματισμού που μπορείτε να πλένετε και να στεγνώνετε καθημερινά και να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας
  • μπορεί να μειώσει σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής σας, τους λογαριασμούς ρεύματος και νερού καθώς και το ωράριο του προσωπικού.
  1. Αντοχή

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός Maytag Commercial σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και συναρμολογείται εξ ολοκλήρου στην Αμερική, είναι αυστηρά ποιοτικά ελεγμένος προσφέροντας αξιοπιστία και εγγύηση 5 ετών στα ανταλλακτικά του.

Η κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία Maytag Commercial εστιάζει στην παραγωγή ανθεκτικών επαγγελματικών πλυντηρίων που λειτουργούν απρόσκοπτα, ώστε εσείς να μπορείτε να εστιάσετε στην καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Είναι κατασκευασμένα με υλικά ιδιαίτερης ανθεκτικότητας ιδανικά για επαγγελματική – καθημερινή και συνεχή χρήση ώστε να αντέχουν και να αποδίδουν άριστα αποτελέσματα ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Maytag Commercial προσφέρει εγγύηση 5 χρόνων στα ανταλλακτικά τους, υπό συνθήκες ορθής χρήσης.

  1. Απλότητα

Παράλληλα, είναι φτιαγμένα με τόσο απλό αλλά και λειτουργικό τρόπο (intelligent controls) που από την μία είναι εύκολο για όλους τους χρήστες να κάνει χρήση των μηχανημάτων και από την άλλη η ευκολία λειτουργίας τους συμβάλει και στην ανθεκτικότητά τους ώστε να μην παρουσιάζουν τεχνικές βλάβες.

  1. Πλήρης τεχνική υποστήριξη

Από την εγκατάσταση του μηχανήματος μέχρι την τεχνική υποστήριξη είμαστε δίπλα σας όλο τον χρόνο, παρέχοντας σας με συνέπεια την επίλυση κάθε προβλήματος. Διαθέτουμε και δική μας αποθήκη με stock ανταλλακτικών ώστε η λειτουργία του πλυντηρίου σας να είναι διασφαλισμένη.

Με την επένδυσή σας σε ένα επαγγελματικό πλυντήριο Maytag Commercial, αποκτάτε ένα μηχάνημα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε και σας προσφέρει δυνατότητες να εξελίξετε ακόμη περισσότερο την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά μας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×