Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων & στεγνωτήρια με κέρμα για camping

Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για κάμπινγκ έχουν αποδεδειγμένα καλύτερη απόδοση καθαρισμού.

Η εγκατάσταση τους γίνεται πολύ εύκολα και οι επισκέπτες πλένουν σε λιγότερο από μισή ώρα τα ρούχα τους. Τα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για κάμπινγκ που παρέχουμε προσφέρουν στους πελάτες σας ευκολία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο πλύσιμο των ρούχων τους. Με τον τρόπο αυτό εσείς κερδίζετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παροχή υπηρεσιών και οι πελάτες σας ακόμα πιο ξέγνοιαστες διακοπές.

Συγκεκριμένα μπορείτε να πλύνετε:

  • Ρούχα
  • Πετσέτες
  • Σεντόνια

Πλεονεκτήματα πλυντηρίων ρούχων για κάμπινγκ:

  • Εύκολα στη χρήση
  • Γρήγορο πλύσιμο, καθώς διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού
  • Μειώνουν λειτουργικά έξοδα
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο
  • Διαθέτουν εγγύηση

Το camping θεωρείται από τις πιο εναλλακτικές μορφές ξέγνοιαστων διακοπών, όχι όμως και στην καθαριότητα των ρούχων. Το πλύσιμο των ρούχων συνεχίζει να είναι και στον τομέα αυτό μια επιτακτική ανάγκη.

Για τον λόγο αυτό, βρισκόμαστε δίπλα σας, παρέχοντας ειδικό εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Προτείνουμε τα παρακάτω αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων για κάμπινγκ και αμερικάνικα στεγνωτήρια ρούχων για κάμπινγκ:

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης. Διαθέτει αποδεδειγμένη απόδοση καθαρισμού, πολύ μεγάλο κάδο και άνοιγμα πόρτας. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών, προβολή υπολειπόμενου χρόνου και γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G για μείωση χρόνου στεγνώματος. Έχει μπροστινή πρόσβαση για εύκολο Service, υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

To επαγγελματικό στεγνωτήριο με κερματοδέκτη της Maytag, MDE20PD, κλασικό, 10 κιλών έχει υψηλή ροή αέρα που στεγνώνει γρήγορα, μεγάλο άνοιγμα πόρτας και πολύ μεγάλη χωρητικότητα κάδου. Το κάλυμμα Φτερωτής του ελαττώνει την ανάγκη επισκευών. Διαθέτει υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×