Οι ξέγνοιαστες μέρες των διακοπών πέρασαν γρήγορα, η ώρα της επιστροφής στην πόλη έφτασε και μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις σας, έχετε και βαλίτσες γεμάτες με τα περισσότερα ρούχα σας άπλυτα.

Μια μικρή συμβουλή: Για να περιορίσετε την κακή διάθεση και την πεσμένη ψυχολογία λόγω του τέλους των διακοπών, με το που γυρίσετε σπίτι αδειάστε τις βαλίτσες σας, τακτοποιήστε τα μικροπράγματά σας, ξεχωρίστε τα ρούχα σας και φροντίστε για το πλύσιμό τους, ώστε να μην αναβάλετε αυτή την δουλειά από μέρα σε μέρα.

Σιγά σιγά ξεκινάνε οι υποχρεώσεις σας και σίγουρα δεν θέλετε να περάσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας βάζοντας πλυντήρια το ένα μετά το άλλο και απλώνοντας ρούχα.

Στα καταστήματα με πλυντήρια για το κοινό easywash Self Service Laundry σας προσφέρουμε την λύση, μιας κα μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε όλα σας τα ρούχα, τις πετσέτες θαλάσσης και τα ρουχαλάκια των παιδιών σας, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Στα αμερικάνικα πλυντήρια με κέρμα που διαθέτουμε, η διάρκεια της πλύσης είναι 30’ και παράλληλα μπορείτε να βάλετε περισσότερες από μία μπουγάδες (αφού κάθε κατάστημα έχει αρκετά διαθέσιμα επαγγελματικά πλυντήρια), και έτσι σε μισή ώρα μπορείτε να έχετε όλα σας τα ρούχα πλυμένα και πεντακάθαρα.

Στη συνέχεια χρειάζεστε άλλα 30’ περίπου για να στεγνώσετε τα ρούχα σας, ανάλογα την ύφανση και την ποσότητα τους. Να φανταστείτε μετά το στεγνωτήριο ρούχων τα περισσότερα ρούχα δεν χρειάζονται ούτε σιδέρωμα, βγαίνουν αφράτα και μυρωδάτα κα το μόνο που θέλουν είναι να τα διπλώσετε όμορφα και να τα τακτοποιήσετε στη ντουλάπα σας.

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα ξεκούραστη. Οι οδηγίες λειτουργίας των πλυντηρίων με κέρμα είναι πολύ απλές και εύκολες. Υπάρχει και δυνατότητα να αγοράσετε από μηχάνημα αυτόματου πωλητή το απορρυπαντικό και το μαλακτικό σας, ή να φέρετε και το δικό σας.

Αν δεν έχετε κέρματα πάνω σας μην ανησυχείτε, αφού υπάρχει μηχάνημα μετατροπής χαρτονομισμάτων των 5 και 10 ευρώ σε κέρματα. Παράλληλα, ο χώρος της αναμονής είναι κλιματιζόμενος, μπορείτε να συνδεθείτε δωρεάν στο wi-fi του καταστήματος και να χαλαρώσετε στα καθίσματα αναμονής, περνώντας ευχάριστα την ώρα σας.

Σε μία ώρα το πολύ θα είστε έτοιμοι και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση τακτοποιώντας τα ρούχα σας στη ντουλάπα σας, δημιουργώντας ένα ήρεμο περιβάλλον στο σπίτι σας. Έτσι η επιστροφή στην πόλη και στην καθημερινότητά της γίνεται καλύτερη, έχοντας και στο νου… μια μικρή εξόρμηση ξανά σύντομα!

Εντοπίστε το πιο κοντινό σας κατάστημα easywash με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό ΕΔΩ!

Σας περιμένουμε!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×