Διαθέτετε περιορισμένο χώρο για το laundry room της επιχείρησής σας?

Εάν οι ανάγκες της επιχείρησής σας αυξάνουν, αλλά ο χώρος εργασίας μένει σταθερός, το επαγγελματικό διπλό μηχάνημα (πλυντηρίου – στεγνωτηρίου ρούχων ή στεγνωτηρίου – στεγνωτηρίου) είναι η πιο κατάλληλη λύση για σας, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο και ένα μικρό σε διαστάσεις χώρο για το πλύσιμο του ιματισμού σας.

Το προηγμένης τεχνολογίας αμερικάνικο πλυντήριο ρούχων είναι ενσωματωμένο με το στεγνωτήριο (ή ανάλογα τα 2 στεγνωτήρια) σε ένα μηχάνημα για την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής εξοικονόμησης χώρου αλλά και ενέργειας με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ο αποδοτικός σχεδιασμός του διπλού μηχανήματος παρέχει εξοικονόμηση νερού και ενέργειας σε κάθε κύκλο και είναι κατασκευασμένα με προδιαγραφές επαγγελματικής χρήσης και προοπτική διάρκειας ζωής χιλιάδων κύκλων πλύσης. Με την Turbovent τεχνολογία που διαθέτει, το επαγγελματικό στεγνωτήριο εγγυάται καλύτερη απόδοση, μειωμένο χρόνο στεγνώματος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα των διπλών (stack) μηχανημάτων θα καλύψει κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας, ανεξάρτητα από την συχνότητα και τις ποσότητες του ιματισμού σας που χρειάζεται να πλένετε καθημερινά. Παράλληλα, έχουν εύκολο χειρισμό και η λειτουργία τους είναι απλή και εύκολη.

Το αμερικάνικο διπλό μηχάνημα θα αποτελέσει μια εξαιρετική επένδυση της επιχείρησής σας η οποία θα μειώσει ουσιαστικά τα λειτουργικά έξοδα, αυξάνοντας παράλληλα σημαντικά την παραγωγικότητα, και θα σας παρέχει ποιοτική επαγγελματική καθαριότητα για πολλά χρόνια.

Ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα του διπλού μηχανήματος εκτός από την αξιοπιστία τους σε βάθος χρόνου, είναι και ότι καλύπτει μόνο την θέση ενός πλυντηρίου, οπότε εκμεταλλεύεστε την επιφάνεια του χώρου σας στο μέγιστο.

Στην easywash – Active Commercial Systems θα βρείτε τα πιο αξιόπιστα και ανθεκτικά μοντέλα των αμερικάνικων εταιριών Maytag Commercial laundry  και Dexter Laundry τα οποία σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και εισάγονται από την Αμερική και ανάλογα το μοντέλο έχουν 5 με 10 χρόνια εγγύηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε και να σας κάνουμε την κατάλληλη για εσάς προσφορά επαγγελματικού εξοπλισμού προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×