Ετοιμάζεστε για διακοπές και φτιάχνετε τις βαλίτσες σας; Παίρνετε αρκετά ρούχα μαζί για να έχετε να αλλάζετε; Το κάθε παιδί έχει τη δική του βαλίτσα;

Δε χρειάζεται να παίρνετε μαζί σας όλη τη ντουλάπα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι θα έχετε καθαρά ρούχα να φορέσετε!

Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry – καθαριστήριο με πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρματα! Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας μέσα σε μία μόνο ώρα! Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial το πλύσιμο των ρούχων γίνεται παιχνιδάκι! Και χρησιμοποιώντας τα στεγνωτήρια των καταστημάτων easywash δε χρειάζεται να σιδερώσετε! Ξενοιάστε λοιπόν τις μέρες των διακοπών και απολαύστε τες!

Αλλά…. Και μετά τις διακοπές το easywash Self Service Laundry είναι η λύση για σας! Γιατί να γυρίσετε με βαλίτσες γεμάτες με ρούχα που χρειάζονται πλύσιμο και να πλένετε και να στεγνώνετε με τις μέρες; Τα καταστήματα easywash το λένε! Εύκολο πλύσιμο! Σε μια ώρα τα ρούχα σας θα είναι έτοιμα, στεγνά και καθαρά ακόμα και αν έχετε πάνω από 1 μπουγάδα! Γιατί στα easywash Self Service Laundry μπορείτε να πλύνετε ή να στεγνώσετε ταυτόχρονα έως και 5 μπουγάδες!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×