Το νέο κατάστημα easywash Self Service Laundry άνοιξε στην περιοχή του Κορυδαλλού!  Το κατάστημα easywash Self Service Laundry με αυτόματα πλυντήρια ρούχων και με αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων άνοιξε Αθηνάς 25 στον Κορυδαλλό. Τo easywash Self Service Laundry Κορυδαλλού είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Το πλύσιμο ρούχων στον Κορυδαλλό αλλάζει μορφή και γίνεται easywash Self Service Laundry. Το πλύσιμο ρούχων στον Κορυδαλλό μετατρέπεται σε οικονομικό πλύσιμο ρούχων στον Κορυδαλλό, γίνεται υπόθεση easywash Self Service Laundry. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα Κορυδαλλού και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Κορυδαλλού είναι μόνο easywash Self Service Laundry.

Δες τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα που έχει το κατάστημα easywash Self Service Laundry Κορυδαλλού.

Το κατάστημα της easywash Self Service Laundry Κορυδαλλού, με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων Κορυδαλλού και με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων Κορυδαλλού είναι εξοπλισμένο με τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων και τα με τα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial και της Dexter Laundry.

Το κατάστημα easywash Self Service Laundry Κορυδαλλός για το κοινό λειτουργεί κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους τα ρούχα στα  αυτόματα πλυντήρια ρούχων και στα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων! Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα που λειτουργούν χωρίς προσωπικό. Στο κατάστημα easywash Self Service Laundry Κορυδαλλού για την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση των πελατών υπάρχουν οδηγίες χρήσης σε όλα τα μηχανήματα αλλά και γενικές πληροφορίες σε όλο το κατάστημα. Το πλύσιμο ρούχων στον Κορυδαλλό γίνεται εύκολο, γρήγορο και οικονομικό!

Οι 8 λόγοι που θα σε ωθήσουν στο να διαλέξεις το easywash Self Service Laundry Κορυδαλλού.

  1. Γιατί όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες σε λιγότερο από 50 λεπτά μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα στα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό και στα αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων για το κοινό.
  2. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν άριστα αποτελέσματα & τα ρούχα σου δε χρειάζονται σιδέρωμα. Τα διπλώνεις και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σου!
  3. Το κατάστημα easywash Self Service Laundry Κορυδαλλού διαθέτει και επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων για αξεσουάρ κατοικίδιων, όπως επίσης και επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων για τα παπούτσια.
  4. Ρούχα, κουβέρτες, παπλώματα (μονές αλλά και διπλές), καλύμματα, κουρτίνες… όλα πλένονται εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό Κορυδαλλός.
  5. Οι πετσέτες στο επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων με κερματοδέκτη βγαίνουν μαλακές, αφράτες και μυρωδάτες.
  6. Μπορείς να επιλέξεις: ΜΟΝΟ να στεγνώσεις τα ρούχα σου στο επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων ή να φέρεις το δικό σου απορρυπαντικό.
  7. Για τη δική σου εξυπηρέτηση υπάρχει στο κατάστημα αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού που μπορείς να προμηθευτείς απορρυπαντικό και μαλακτικό.
  8. Το οικονομικό πλύσιμο ρούχων στον Κορυδαλλό είναι γεγονός.
 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×