Με την ολοκλήρωση της Έκθεσης XENIA 2018 θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψη σας στο περίπτερό μας και για τη δυνατότητα που μας δώσατε να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας – αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχωνπλυντήρια με κέρμα, στεγνωτήρια με κέρμα, κυλίνδρους σιδερώματος – σιδερωτήρια και παρουσιάσαμε επίσης το franchise των καταστημάτων easywash Self Service Laundry!

Η εταιρεία μας, Active Commercial Systems είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων των αμερικανικών εταιρειών Maytag Commercial, Dexter Laundry και American Dryer. Είναι και οι τρεις εταιρείες που με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων τους μπορούν να καλύψουν την κάθε ανάγκη ιματισμού της επιχείρησης σας. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, γυμναστήρια, κομμωτήρια, νοσοκομεία, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, μονάδες ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, φοιτητικές εστίες κ.α. είναι κάποια από τους πελάτες μας. Τα μηχανήματα έχουν έως 10 χρόνια εγγύηση ανάλογα με το μοντέλο.

Η Active Commercial Systems είναι επίσης ο ιδρυτής του franchiseμε αυτόματα πλυντήρια ρούχων. Των καταστημάτων easywash Self Service Laundry – πλυντήρια με κέρμα & στεγνωτήρια με κέρμα. Υπάρχουν πάνω από 50 καταστήματα franchise με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς αυξάνονται! Είναι μια επιχειρηματική ιδέα που με μικρό κεφάλαιο που έχει γρήγορη και μεγάλη απόδοση!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×