Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων χωρίς προσωπικό που λειτουργούν με κέρμα. Μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις μόνος σου σε λιγότερο από 1 ώρα τη μπουγάδα σου, παπλώματα και κουβέρτες. Το πλύσιμο στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα διαρκεί μόνο 25-35 λεπτά και το στέγνωμα στα στεγνωτήρια με κέρμα είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνεις.

Πολλοί από εμάς διστάζουμε να χρησιμοποιήσουμε τα πλυντήρια με κέρμα και θεωρούμε πως το πλύσιμο στα αυτόματα πλυντήρια είναι δύσκολο.

Η διαδικασία όμως είναι πολύ απλή αρκεί να συμβουλευτούμε τις οδηγίες πλυντηρίου και τις οδηγίες στεγνωτηρίου που βρίσκονται σε κάθε μηχάνημα και να τις ακολουθήσουμε για να γίνει η εμπειρία μας στο κατάστημα εύκολη.

Αφού έχουμε ξεχωρίσει τα ρούχα μας ανάλογα με το χρώμα, διαλέγουμε το πλυντήριο ρούχων με κέρμα που θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που έχουμε να πλύνουμε.

Τοποθετούμε τα ρούχα μας στο πλυντήριο, προσθέτουμε απορρυπαντικό και μαλακτικό είτε στη θήκη του πλυντηρίου αν είναι υγρό απορρυπαντικό ή στον κάδο του πλυντηρίου αν χρησιμοποιούμε κάψουλα. Επιλέγουμε το πρόγραμμα πλύσης και τοποθετούμε τα κέρματα στον κερματοδέκτη για να ξεκινήσει να ξεκινήσει η πλύση.

Σε περίπτωση που δεν έχουμε μαζί μας απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορούμε να προμηθευτούμε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα. Επίσης στο κατάστημα υπάρχει και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων.

Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρουμε το ρουχισμό μας με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια με κερματοδέκτη. Επιλέγουμε το σωστό πρόγραμμα και τοποθετούμε τα κέρματα για να ξεκινήσει το στεγνωτήριο να λειτουργεί.

Όταν τελειώσει χρησιμοποιούμε τον πάγκο για να διπλώσουμε το ρουχισμό μας. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν άριστα αποτελέσματα, διπλώνουμε τα ρούχα μας και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα μας!

Είμαστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχουμε ρούχα καθαρά και στεγνά!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×