Το όμορφο νησί του βορείου Αιγαίου απέκτησε ένα ακόμη στολίδι στον τόπο του, το νέο κατάστημα easywash Self Service Laundry Λήμνου. Το νέο κατάστημα easywash Self Service Laundry με αυτόματα πλυντήρια ρούχων και με αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων άνοιξε στην Πλατεία Κτελ στην Μύρινα Λήμνου. Τo easywash Self Service Laundry Λήμνου είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Το πλύσιμο ρούχων στη Λήμνο αλλάζει μορφή και γίνεται easywash Self Service Laundry. Το πλύσιμο ρούχων στη Λήμνο μετατρέπεται σε οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Λήμνο, γίνεται υπόθεση easywash Self Service Laundry. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα Λήμνου και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Λήμνου είναι μόνο easywash Self Service Laundry.

Το κατάστημα της easywash Self Service Laundry Λήμνου, με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων Λήμνου και με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων Λήμνου όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων και τα με τα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial.

Το κατάστημα easywash Self Service Laundry για το κοινό λειτουργεί κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους τα ρούχα στα  αυτόματα πλυντήρια ρούχων και στα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων! Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα που λειτουργούν χωρίς προσωπικό. Στο κατάστημα easywash Self Service Laundry Λήμνου για την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση των πελατών υπάρχουν οδηγίες χρήσης σε όλα τα μηχανήματα αλλά και γενικές πληροφορίες σε όλο το κατάστημα. Το πλύσιμο ρούχων στην Λήμνο γίνεται εύκολο, γρήγορο και οικονομικό!

Οι 7 λόγοι που θα σε ωθήσουν στο να διαλέξεις το easywash Self Service Laundry Λήμνο.

  1. Γιατί όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες σε λιγότερο από 50 λεπτά μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα στα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό και στα αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων για το κοινό.
  2. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν άριστα αποτελέσματα & τα ρούχα σου δε χρειάζονται σιδέρωμα. Τα διπλώνεις και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σου!
  3. Ρούχα, κουβέρτες, παπλώματα (μονές αλλά και διπλές), καλύμματα, κουρτίνες… όλα πλένονται εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό Λήμνο.
  4. Οι πετσέτες στο επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων με κερματοδέκτη βγαίνουν μαλακές, αφράτες και μυρωδάτες.
  5. Μπορείς να επιλέξεις: ΜΟΝΟ να στεγνώσεις τα ρούχα σου στο επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων ή να φέρεις το δικό σου απορρυπαντικό.
  6. Για τη δική σου εξυπηρέτηση υπάρχει στο κατάστημα αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού που μπορείς να προμηθευτείς απορρυπαντικό και μαλακτικό.
  7. Το οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Λήμνο είναι γεγονός.
 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×