Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση franchise με αυτόματα πλυντήρια αλλά αναρωτιέσαι γιατί κάποιος να πλύνει σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος ένα κατάστημα με πλυντήρια με κερματοδέκτη και στεγνωτήρια με κερματοδέκτη.

Στη ζωή μας είμαστε πολυάσχολοι και δεν έχουμε πολύ χρόνο να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε και μας αρέσουν. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να πλένουμε και να στεγνώνουμε με τις ώρες αφού μπορούμε σε λιγότερο από 1 ώρα να έχουμε ρούχα καθαρά και στεγνά χωρίς να χρειάζονται σιδέρωμα!

Σε ένα κατάστημα franchise με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης είσαι σίγουρος ότι προσφέρεις στον πελάτη σου:

  • Γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων – πλένει σε 25-30 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης και στεγνώνει σε 20-40 λεπτά ανάλογα με το είδος του υφάσματος.
  • Εύκολο πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων – υπάρχουν οδηγίες χρήσης των μηχανημάτων σε κάθε μηχάνημα που εξηγούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν.
  • Οικονομικό πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων – πλένει από 3€ και στεγνώνει από 1€ ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες.
  • Αποτελεσματικό πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων – μπορούν να πλύνουν και να στεγνώσουν πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα.
  • Βολικό ωράριο – τα καταστήματα franchise – πλυντήρια με κέρμα για την εξυπηρέτηση των πελατών τους είναι ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως και τις 12 το βράδυ, και Σαββατοκύριακα και Αργίες, 365 ημέρες το χρόνο!!

Για την εξυπηρέτηση των πελατών, υπάρχει επίσης στο κατάστημα αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής κερμάτων.

Με πάνω από 50 σημεία στην Ελλάδα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι επενδύεις σε μια κερδοφόρα επιχείρηση με άμεση απόδοση κεφαλαίου!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×