Με τα οικονομικά πλυντήρια ρούχων της Maytag Commercial αποκομίζετε σημαντικά οφέλη, στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων μας μπορούν να πλύνουν μεγαλύτερη ποσότητα οποιουδήποτε είδους ιματισμού σε λιγότερο χρόνο, είναι πολύ πιο αποδοτικά και μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων σας.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων καλύπτουν τις ανάγκες καθαρισμού όλων των ειδών ιματισμού επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, παιδικές κατασκηνώσεις, κομμωτήρια, νοσοκομεία, ναυτιλία, φοιτητικές εστίες, εταιρείες καθαρισμού, καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης, βιομηχανία, εστιατόρια.

Επιλέγοντας τα πλυντήρια ρούχων της Maytag, τα οποία σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στις Η.Π.Α., το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα πολύ σύντομα θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές.

Τα πλεονεκτήματα των επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων είναι:

  • Εύκολα στη χρήση. Διαθέτουν εύκολα στη χρήση control, απλοποιώντας το πλύσιμο ρούχων και ιματισμού.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Τα πλυντήρια ρούχων διαθέτουν παροχή ζεστού νερού και πλένουν ρούχα και ιματισμό πολύ γρήγορα,
  • Μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος.
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία μας διαθέτει stock ανταλλακτικών και βρίσκεται δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο για να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων σας.
  • Διαθέτουν εγγύηση. Τα μηχανήματά μας έχουν εγγύηση στα ανταλλακτικά τους από 5 έως 10 χρόνια.

 Το πιο οικονομικό πλυντήριο ρούχων σε τιμή και κατανάλωση

 Το αμερικάνικο πλυντήριο ρούχων της Maytag MHN33PN, είναι υψηλών στροφών 10 κιλών, χωρίς αντιστάσεις. Είναι μονοφασικό και διαθέτει παροχή ζεστού και κρύου νερού.

Χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού. Η αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash αποδίδει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την απόδοση του καθαρισμού.

Δείτε τη γκάμα με τα οικονομικά πλυντήρια ρούχων και ζητήστε προσφορά μηχανημάτων, βασισμένη αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×