Σεπτέμβριος! Kαι έφτασε η ώρα της έναρξης της ακαδημαϊκής χρονιάς καθώς και των εγγραφών στα Πανεπιστήμια και στις φοιτητικές εστίες.

Η easywashActive Commercial Systems διαθέτει μεγάλη γκάμα με πλυντήρια ρούχων με κέρμα για φοιτητικές εστίες καθώς και τα αντίστοιχα στεγνωτήρια με κερματοδέκτη, ανθεκτικά στη συνεχή και καθημερινή χρήση, προσφέροντας οικονομία, ταχύτητα και σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Όλες οι αυξημένες ανάγκες του καθαρισμού μεγάλων ποσοτήτων ρούχων, σεντονιών και πετσετών μπορούν να καλυφθούν με τα αμερικάνικα πλυντήρια με κέρμα για φοιτητικές εστίες αφού προσφέρουν:

  • Μεγάλη ευκολία στη χρήση, μιας και η λειτουργία τους είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλεχθεί το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Η διάρκεια της πλύσης είναι περίπου μισή ώρα (30΄), και δεν απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού χάρη στην παροχή ζεστού και κρύου νερού,.
  • Μεγάλη αντοχή στην καθημερινή χρήση.
  • Διαρκής τεχνική υποστήριξη και διάθεση stock ανταλλακτικών 365 ημέρες το χρόνο ώστε να διασφαλιστεί η αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων.
  • Εγγύηση στα ανταλλακτικά από 5 έως 10 χρόνια.

Ιδανικά για τις φοιτητικές εστίες θα μπορούσαμε να προτείνουμε το αμερικάνικο πλυντήριο ρούχων με κέρμα Maytag Commercial  MAT20PD  κάθετης φόρτωσης, 9 κιλών και μεσαίων στροφών, καθώς και το στεγνωτήριο με κέρμα Maytag Commercial MDE20PD 10 κιλών, τα οποία διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για απλότητα στη χρήση και ανθεκτικότητα. Επίσης, όλα τα μηχανήματά μας έχουν υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη.

Αναβαθμίστε τις φοιτητικές εστίες και εξυπηρετήστε τους φοιτητές με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα, μειώνοντας σημαντικά τα λειτουργικά σας έξοδα και κάνοντας απόσβεση σε  σύντομο χρονικό διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε και να σας κάνουμε την κατάλληλη για εσάς προσφορά επαγγελματικού εξοπλισμού προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×