Μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συνεργαστούμε και να αποκτήσετε το δικό σας κατάστημα  easywash Self Service Laundry?

To ισχυρό brand name easywash Self Service Laundry στον κλάδο του franchise πλυντήρια για το κοινό με κέρμα, έχει αποδεδειγμένα εξαιρετικό ρυθμό ανάπτυξης χάρη στο κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο του και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των καταστημάτων.

Παρέχοντας υπηρεσίες franchise πλυντήρια self-service που κάνουν το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων των πελατών μας μια γρήγορη και ξεκούραστη εμπειρία με χαμηλό οικονομικό κόστος, τα καταστήματα easywash αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε πελάτη που αναζητά επαγγελματική καθαριότητα στα ρούχα του με προσιτές τιμές σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Κύριος στόχος μας είναι κάθε πελάτης μας να εξυπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι υπηρεσίες μας να αποτελέσουν μακροπρόθεσμα μέρος της καθημερινότητας του.

Το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων easywash, τα περισσότερα από τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες, σίγουρα αποτελεί ένα συγκριτικό μας πλεονέκτημα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Παράλληλα, όλα μας τα καταστήματα easywash είναι εξοπλισμένα με τα κορυφαία αμερικάνικα πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό  Maytag CommercialDexter Laundry και American Dryer, τα οποία διακρίνονται για την αξιοπιστία και την αντοχή τους στη καθημερινή συνεχή χρήση καταδεικνύοντας υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση νερού και ρεύματος και αστραφτερά καθαρά ρούχα!

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των μηχανημάτων, η συνολική διάρκεια της πλύσης και του στεγνώματος είναι περίπου 1 ώρα, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να ευνοείται η σύντομη και ξεκούραστη εμπειρία του πελάτη στα καταστήματά μας.

Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι ότι τα καταστήματά μας λειτουργούν χωρίς προσωπικό και μπορείτε να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως την ομαλή λειτουργία τους, εξασφαλίζοντας σας μειωμένα λειτουργικά έξοδα και φυσικά πολύτιμο χρόνο στην διάθεσή σας.

Με ένα πετυχημένο δίκτυο καταστημάτων που ξεπερνά τα 63 σημεία σε όλη την Ελλάδα, το franchise επαγγελματικά πλυντήρια easywash Self Service Laundry αναπτύσσεται με εντυπωσιακό ρυθμό κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο του coin laundry.

Με βάση την πολυετή εμπειρία της, η ομάδα της easywash θα είναι πάντα διαθέσιμη να σας στηρίξει στα πρώτα σας βήματα με πολύτιμες συμβουλές για την τοποθεσία του καταστήματος, την διαμόρφωση του χώρου, την εύρυθμη λειτουργία του καθώς και με την παροχή διαρκούς τεχνικής υποστήριξης όλο τον χρόνο.

Αποκτήστε το δικό σας κατάστημα easywash Self Service Laundry και γίνετε μέλος της πρωτοποριακής αλυσίδας καταστημάτων με αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη, εξασφαλίζοντας γρήγορη απόσβεση της επένδυσής σας και κερδοφορία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε και να σας κάνουμε την κατάλληλη επιχειρηματική πρόταση για το δικό σας κατάστημα franchise self-service laundry.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×