Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας, Active Commercial Systems Ε.Π.Ε., θα βρίσκεται 27-29 Νοεμβρίου, στη μεγαλύτερη έκθεση θεσμό για τα ξενοδοχεία στην Έκθεση XENIA 2021. Το περίπτερό μας βρίσκεται στο Hall 1, D06.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος των αμερικάνικων εταιρειών Maytag Commercial, Dexter Laundry και American Dryer. θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε στο περίπτερο μας τη μεγάλη γκάμα των μηχανημάτων μας με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη, επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη, κύλινδροι σιδερώματος.

Επίσης, στο περίπτερο μας θα δείτε  τα καταστήματα easywash- αυτόματα πλυντήρια με κέρμα franchise με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό.

Σας περιμένουμε όλους, ώστε να ανακαλύψετε από κοντά το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας, που μπορούν να καλύψουν εύκολα και γρήγορα όλες τις απαιτητικές ανάγκες στο πλύσιμο ιματισμού της επιχείρησης σας, αλλά και να μάθετε πόσα χρήματα μπορούν να σας δώσουν 20m².

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×