Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για την αστυνομία πλένουν γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες ποσότητες ιματισμού. Διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, και έτσι μειώνεται η διάρκεια που χρειάζεται να ζεσταθεί το νερό.

Για τα σώματα ασφαλείας χρειάζεται ένας επαγγελματικός εξοπλισμός σύγχρονος, που θα πλένει και θα στεγνώνει γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα είδη ιματισμού, συγκεκριμένα τις στολές. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για την αστυνομία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες καθαρισμού όλων των ειδών ιματισμού, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους προσφέροντας αξιόπιστα αποτελέσματα.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, είναι μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών, προβολή υπολειπόμενου χρόνου και με τη γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G μειώνει το χρόνο στεγνώματος. Έχει υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη για την αστυνομία έχουν μειωμένη διάρκεια στεγνώματος και μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία στεγνώματος που επιθυμείτε.

To επαγγελματικό στεγνωτήριο με κερματοδέκτη της Maytag, MDE20PD, κλασικό, 10 κιλών έχει υψηλή ροή αέρα που στεγνώνει γρήγορα, μεγάλο άνοιγμα πόρτας και πολύ μεγάλη χωρητικότητα κάδου. Το κάλυμμα Φτερωτής του ελαττώνει την ανάγκη επισκευών. Διαθέτει υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα με τα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για την αστυνομία, είστε σίγουροι ότι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες στο πλύσιμο ρούχων, στολών, ιματισμού.

Αυτός είναι ο λόγος που τα σώματα ασφαλείας προτιμούν πλυντήρια ρούχων με κέρμα για την αστυνομία και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη για την αστυνομία της Maytag Commercial.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×