Τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για φοιτητικές εστίες πλένουν γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες ποσότητες ιματισμού. Διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, και έτσι μειώνεται η διάρκεια που χρειάζεται να ζεσταθεί το νερό.

Στο νέο τους ξεκίνημα και στην ανάληψη ευθυνών, οι φοιτητές χρειάζονται έναν εύκολο και αξιόπιστο εξοπλισμό στο πλύσιμο ρούχων και ιματισμού. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για φοιτητικές εστίες έχουν εύκολα στη χρήση control. Επίσης, είναι ειδικά σχεδιασμένα να αντέχουν στη συχνή χρήση όλων των ειδών ιματισμού ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, και να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, είναι μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών, προβολή υπολειπόμενου χρόνου και με τη γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G μειώνει το χρόνο στεγνώματος. Έχει υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα της Maytag MHN33PD, είναι υψηλών στροφών 10 κιλών. Χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού. Με τους νέους επεξεργαστές υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των τιμών πώλησης. Οι επεξεργαστές αυτοί δίνουν επίσης την επιλογή να διαλέξουν τον ιδανικό κύκλο για ατομικές ανάγκες πλύσης.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα με τα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για φοιτητικές εστίες, είστε σίγουροι ότι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες στο πλύσιμο ιματισμού, καθώς προσφέρουν οικονομία, ταχύτητα και μείωση λειτουργικών εξόδων.

Αυτός είναι ο λόγος που, οι ειδικοί προτιμούν πλυντήρια ρούχων με κέρμα για φοιτητικές εστίες και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη για φοιτητικές εστίες της Maytag Commercial.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×