Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το στρατό και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα για το στρατό της αμερικάνικης εταιρείας Maytag είναι η λύση στις υψηλές απαιτήσεις σας ώστε να πλένετε και να στεγνώνετε σε 1 ώρα περίπου ρούχα, πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες και στολές.

Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το στρατό μπορούν να καθαρίσουν μεγαλύτερη ποσότητα οποιουδήποτε είδους ιματισμού σε λιγότερο χρόνο.

Για το συγκεκριμένο χώρο με τις υψηλές απαιτήσεις στον τομέα του καθαρισμού των σεντονιών και των στολών, απαιτείται επαγγελματικός εξοπλισμός που μπορεί να ανταπεξέλθει εύκολα και γρήγορα.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το στρατό είναι εύκολα στη χρήση τους και έχουν μειωμένη διάρκεια πλύσης, καθώς διαθέτουν παροχή με ζεστό και κρύο νερό.

Το αμερικάνικο πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, είναι μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης. Διαθέτει αποδεδειγμένη απόδοση καθαρισμού και προβολή υπολειπόμενου χρόνου. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών και γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G για μείωση χρόνου στεγνώματος. Έχει μπροστινή πρόσβαση για εύκολο Service, υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Η αμερικάνικη εταιρεία της Maytag παρέχει εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις του στρατού. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το στρατό έχουν αποδεδειγμένα καλύτερη απόδοση καθαρισμού.

Σας εγγυόμαστε έναν αξιόπιστο εξοπλισμό για να καθαρίζετε μεγαλύτερη ποσότητα ιματισμού σε λιγότερο χρόνο. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το στρατό και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το στρατό που διαθέτουμε είναι πολύ πιο αποδοτικά, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα. Αρκετά από τα πλυντήρια ρούχων μας με κερματοδέκτη για το στρατό είναι ήδη τοποθετημένα σε πολλά στρατόπεδα.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×